Γκρέτσεν Γουίτμερ: Κρατήστε αυτό το όνομα

Must Read

Την ώρα που ο Ομπάμα υποκριτικά δηλώνει την στήριξη του στον Τζο Μπάιντεν, καλώντας τον να μην παραιτηθεί, η μάχη στους Δημοκρατικούς για την διαδοχή, έχει ξεκινήσει.

Η σχέση τον Ομπάμα με τους Μπάιντεν δεν ήταν ποτέ φιλική. Κάτι σαν την σχέση των οικογενειών Καραμανλή – Μητσοτάκη.

Ο τελευταίος μοχλός στήριξης του Μπάιντεν είναι στην πραγματικότητα η σύζυγος του, Τζίλ και φυσικά ο γιος του, Χάντερ. Ουδείς εκ των Δημοκρατικών, συμπεριλαμβανομένου του Ομπάμα δεν θα ήθελε να δει τον υπέργηρο Πρόεδρο να διεκδικεί μία νέα θητεία, δεν πρόκειται όμως να εκδηλώσουν ανοιχτά την αμφισβήτηση τους για να μην θεωρηθεί ότι ρίχνουν νερό στο μύλο του Τραμπ.

Όλοι όμως περιμένουν στη γωνία, ακόμα και πριν τις εκλογές, για την συντριβή του Μπάιντεν η οποία μπορεί να επέλθει και για καθαρά βιολογικούς λόγους. Έχουν βγει τα μαχαίρια και οι δελφίνοι προσπαθούν να πλασαριστούν.

Εμείς θα σας πούμε να κρατήσετε ένα όνομα, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από τα ραντάρ. Γκρέτσεν Γουίτμερ: Η κυβερνήτης του Michigan, η οποία θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα, κόντρα στις παραδοσιακές οικογένειες που φαίνεται να διαθέτουν την μεγαλύτερη ισχύ στο κόμμα των Δημοκρατικών…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This