Ο πρόεδρος των έξι ωρών

Λόγω προχωρημένης ηλικίας, ο Τζο Μπάιντεν «λειτουργεί» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα

Must Read

Μετά το καταστροφικό debate της Περασμένης Πέμπτης με τον Ντόναλντ Τραμπ, στο οποίο μπήκε περπατώντας με δυσκολία και στη συνέχεια έχανε τα λόγια του, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει προτάσεις, ενώ μιλούσε με μια απόκοσμη βραχνή φωνή, ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν έρχεται αντιμέτωπος με διαρροές συνεργατών του στον Λευκό Οίκο, που υποστηρίζουν ότι είναι πρόεδρος των ΗΠΑ έξι ώρες την ημέρα.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Λόγω της προχωρημένης ηλικίας, ο Τζο Μπάιντεν «λειτουργεί» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με οκτώ νυν και πρώην βοηθούς του που μίλησαν στην αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα Axios, ζητώντας να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ανάμεσά τους είναι και συνεργάτες του Μπάιντεν που τον βοήθησαν να προετοιμαστεί για το debate, που έγινε στις 21.00 την Πέμπτη, ώρα Αμερικής.

Μέσα σε αυτό το χρονικό «παράθυρο», σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των συνεργατών του, ο Μπάιντεν λειτουργεί σε φουλ ρυθμό και είναι αποτελεσματικός. Γι’ αυτό οι περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του, οι ομιλίες και οι συνεντεύξεις του συνήθως προγραμματίζονται μέσα στο εξάωρο, ενώ οι συνεργάτες του δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο πρόγραμμα ύπνου του προέδρου.

Αν όμως ο Μπάιντεν κληθεί να ολοκληρώσει μια υποχρέωση εκτός του εξαώρου, οι βοηθοί του υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει γκάφες. Σημειώνουν, δε, ότι το debate με τον έτερο διεκδικητή της αμερικανικής προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ άρχισε στις 9 το βράδυ, πέντε ώρες μετά τη λήξη του εξαώρου.

Πηγή: Εspresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This