«Ο γιος μου μού είχε πει για τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης δύο μήνες πριν» – Αποκαλύψεις-σοκ από τον πατέρα του Μακρόν!

Οικογενειακό μυστικό του Μακρόν η διάλυση της Εθνοσυνέλευσης που προκάλεσε το χάος στη Γαλλία!

Must Read

Ο Ζαν-Μισέλ Μακρόν, πατέρας του Γάλλου προέδρου, δήλωσε ότι ο γιος του τού είχε μιλήσει για τη διάλυση της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, δύο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές.

Ενώ η ανακοίνωση της διάλυσης της Εθνοσυνέλευσης στις 9 Ιουνίου αποτέλεσε έκπληξη για ολόκληρη τη Γαλλία, ακόμη και για την προεδρική πλειοψηφία, «κάποιοι» φαίνεται ότι ανέμεναν τη δημοσιοποίηση αυτής της απόφασης.

Το οικογενειακό μυστικό αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζαν-Μισέλ Μακρόν, πατέρας του Εμανουέλ Μακρόν, στην εφημερίδα «Le Dauphiné Libéré». Ο πατέρας του Γάλλου προέδρου δήλωσε ότι ο γιος του τον είχε προειδοποιήσει για την απόφαση αυτή πολύ πριν η Εθνική Συσπείρωση κερδίσει τις ευρωεκλογές. «Η απόφασή του να διαλύσει δεν προήλθε από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Μου είχε ήδη μιλήσει γι’ αυτό δύο μήνες νωρίτερα. Ένιωθε ότι η Εθνοσυνέλευση είχε γίνει ακυβέρνητη», είπε.

Ενώ διάφορα σενάρια προβλέπουν μια Γαλλία που θα μπει σε φάση ακυβερνησίας, ελλείψει μιας πλειοψηφίας που θα πρόσκειται στο προεδρικό στρατόπεδο, ορισμένα μέλη της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι ο αρχηγός του κράτους πρέπει να παραιτηθεί. Μια υπόθεση που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον Ζαν-Μισέλ Μακρόν, ο οποίος, ωστόσο, ελπίζει ότι μετά τη λήξη της προεδρικής θητείας του γιού του, το 2027, «θα κάνει κάτι διαφορετικό από την πολιτική».

Ο πατέρας του Προέδρου της Δημοκρατίας θέλησε, επίσης, να υποστηρίξει τις πολιτικές που εφαρμόζει ο γιος του, καταγγέλλοντας τη στάση ορισμένων συνεργατών του. «Ο γιος μου έχει κάνει κάποια πρωτότυπα πράγματα, αλλά δεν τον ακολουθούν. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά ορισμένων υπουργών, όπως ο Μπρούνο Λεμέρα, ο οποίος έβαλε τώρα τα ρούχα του αλλιώς», δήλωσε.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This