Άγριο φονικό στην Πάφο: 50χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τον κουνιάδο του – Στιγμές βγαλμένες από τραγωδία

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι του εγκλήματος

Must Read

Στιγμές πανικού επικράτησαν χθες το βράδυ σε χωριό της Κύπρου, όταν κατά την διάρκεια οικογενειακής συνάντησης, ένας 50χρονος Έλληνας πυροβόλησε στο κεφάλι τον 44χρονο αδερφό της συζύγου του, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα!

Το γλέντι είχε στηθεί από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, στο χωριό Πέγεια της Πάφου, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Ξαφνικά κι ενώ οι συγγενείς συζητούσαν, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο 50χρονος άρχισε να λογομαχεί με τον κουνιάδο του, Στέλιο Στυλιανού. Τότε, μπήκε στο σπίτι, πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και μπροστά στα μάτια των υπολοίπων, τον πυροβόλησε στο κεφάλι, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Ακολούθησαν εικόνες φρίκης, με την αδερφή του θύματος και σύζυγο του δράστη να τρέχει στο πλευρό του πρώτου, ο οποίος ωστόσο είχε ήδη ξεψυχήσει.

Αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι και λίγο αργότερα έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου καθώς έφερε κάποια τραύματα τριβής στα πόδια και εκχυμώσεις. Εκεί, συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και παραδέχτηκε ότι πράγματι πυροβόλησε τον κουνιάδο του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, οι τοπικές Αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία και μαρτυρίες, με σκοπό να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This