Το Κρεμλίνο παρασημοφόρησε Ρώσους φαρσέρ που έχουν ρεζιλέψει δυτικούς πολιτικούς και τον Ερντογάν!

Must Read

Το Κρεμλίνο αναγνώρισε τις… υπηρεσίες δύο διάσημων Ρώσων φαρσέρ, θύματα των οποίων έχουν πέσει δυτικοί πολιτικοί, και αποφάσισε να τούς τιμήσει για αυτές, προχωρώντας στην παρασημοφόρησή τους!

Σύμφωνα με το επίσημο ρωσικό πρακτορείο RIA, σε τελετή που έγινε χτες, Τετάρτη 3/7, ο Βλαντίμιρ Κουζνετσόφ και ο Αλεξέι Στολιάροφ, γνωστότεροι ως Vovan και Lexus, τιμήθηκαν με μετάλλια του Τάγματος της Φιλίας, τα οποία συνήθως απονέμονται από την κυβέρνηση σε Ρώσους, αλλά και ξένους υπηκόους που προωθούν την… ειρήνη, τη φιλία, τη συνεργασία και την κατανόηση μεταξύ της Ρωσίας και άλλων χωρών.

Οι δύο βραβευθέντες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο, είναι πασίγνωστοι στη Ρωσία για το γεγονός ότι συχνά βάζουν στο στόχαστρό τους προσωπικότητες που «απασχολούν» τη ρωσική κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων έχουν… ρεζιλέψει την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τον Μπεν Γουάλας, το 2022, όταν τελούσε υπουργός Άμυνας της Βρετανίας.

Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα μια βιντεοκλήση τους με τον νυν υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, τον οποίο έκαναν να πιστέψει ότι μιλούσε με έναν πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This