Θανατηφόρο τροχαίο στη Σλοβενία – Νεκροί ένα 12χρονο αγόρι και ένας 40χρονος

Ακόμη επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, όλοι τους νεαρής ηλικίας

Must Read

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στη Σλοβενία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Γάλλοι, ένα 12χρονο αγόρι και ένας 40χρονος. 

Όλα συνέβησαν όταν το μίνιβαν στο οποίο επέβαιναν επιστρέφοντας από ένα αθλητικό ταξίδι προσέκρουσε σε ένα φορτηγό, υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 40χρονος οδηγός του μίνιμπας και το 12χρονο αγόρι που καθόταν στην μπροστινή θέση.

«Ο Γάλλος οδηγός του μίνιμπας, ηλικίας 40 ετών, έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο και σκοτώθηκε, όπως επίσης ένας ανήλικος επιβάτης που καθόταν δεξιά του, στην μπροστινή θέση», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντιν Μπόζνικ, ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Νόβα Γκόριτσα.

Ακόμη επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, όλοι τους νεαρής ηλικίας, και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο της Βρτότζμπα, κοντά στα σύνορα μεταξύ της Σλοβενίας και της Ιταλίας.

Στο όχημα, με γαλλικές πινακίδες, επέβαιναν συνολικά οκτώ παιδιά και συνοδευόταν από ένα άλλο, το οποίο προπορευόταν και «δεν είδε τι συνέβη», εξήγησε ο Μπόζνικ τονίζοντας πως έχει ξεκινήσει έρευνα για να καθοριστούν οι συνθήκες της τραγωδίας. «Κανένα αίτιο δεν αποκλείεται αυτήν τη στιγμή», συμπλήρωσε.

Έχοντας αναχωρήσει από το Βαρ, στη νότια Γαλλία, η παρέα είχε φύγει από την Αυστρία νωρίς το πρωί και κατευθυνόταν προς τη Γαλλία μέσω της Σλοβενίας και της Ιταλίας.

Σε ένα δελτίο τύπου, η περιφέρεια ανέφερε πως ενημερώθηκε για το δυστύχημα «στο οποίο ενεπλάκησαν δύο μίνιμπας από το Βαρ, τα οποία μετέφεραν παιδιά (ηλικίας 8-15 ετών) στο πλαίσιο ενός αθλητικού ταξιδιού. Οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στην οργάνωση του επαναπατρισμού των παιδιών και των συνοδών τους και στην ψυχολογική στήριξη των οικογενειών».

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This