Ιταλία: Τραγικό τέλος για 41χρονη – Πιάστηκαν τα ρούχα της σε τελεφερίκ (!) και έπεσε από γκρεμό

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία

Must Read

Σοκ! Μητέρα έχασε την ζωή της σε τραγικό ατύχημα στην Ιταλία, πέφτοντας από τελεφερίκ από εκατοντάδες μέτρα, μπροστά στα μάτια του συζύγου και των παιδιών της!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 41 χρονη γυναίκα, την οποία έλεγαν Margerita Lega, βρισκόταν σε διακοπές στην Calasca Castiglione, στην κοιλάδα Anzasca που βρίσκεται στις ιταλικές Άλπεις, όταν τα ρούχα της πιάστηκαν σε ένα τελεφερίκ.

Η άτυχη γυναίκα φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό τελεφερίκ που χρησιμοποιείται για την μεταφορά αντικειμένων και όχι ανθρώπων, όταν πιάστηκαν τα ρούχα της στο μηχάνημα.

Παρασύρθηκε στην άκρη ενός γκρεμού, όταν ξαφνικά το τελεφερίκ άρχισε να λειτουργεί. Αν και μπόρεσε να κρατηθεί για λίγα λεπτά, δεν άντεξε και έπεσε τελικά από ύψος 150 μέτρων στον γκρεμό, όπου και έχασε την ζωή της. Το φρικιαστικό περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Η οικογένεια προσπαθούσε να φτάσει σε μια καλύβα, που βρισκόταν σε ένα βουνό της περιοχής. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της -6 και 9 ετών- είδαν όλο το περιστατικό και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας, οι τεχνικοί και η ομάδα διάσωσης οργάνωσαν επιχείρηση ανάσυρσης, στην οποία επιστρατεύτηκαν ελικόπτερο και μέλη της ομάδας, που ελίχθηκαν με σχοινιά στο βραχώδες έδαφος, όπου βρέθηκε τελικά η σορός της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This