Κίνα: Άνδρας συνελήφθη για λαθρεμπόριο 100 ζωντανών φιδιών – Τα είχε κρύψει… στις τσέπες του!

Must Read

Αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκαν υπάλληλοι τελωνείου στην Κίνα, καθώς ο άνδρας που βρισκόταν μπροστά τους για έλεγχο, είχε κρύψει πάνω του περισσότερα από 100 ζωντανά φίδια, στην προσπάθειά του να τα περάσει λαθραία στο εξωτερικό.

Ο άνδρας, ο οποίος, φυσικά, συνελήφθη από τις Αρχές, κουβαλούσε τα ολοζώντανα φίδια στις τσέπες του παντελονιού του, φιλοδοξώντας να τα εξάγει στο Χονγκ Κονγκ. «Κατά τη διάρκεια ελέγχου, τελωνειακοί εντόπισαν έξι σακούλες σφραγισμένες με μονωτική ταινία στις τσέπες του παντελονιού» του, τόνισαν οι κινεζικές τελωνειακές Αρχές, προσθέτοντας πως «ο κάθε σάκος περιείχε ζωντανά φίδια όλων των ειδών, μεγεθών και χρωμάτων».

Οι τελωνειακοί του συνοριακού περάσματος μεταξύ της ηπειρωτικής Κίνας και της ημιαυτόνομης επικράτειας, κατάσχεσαν, τελικά, συνολικά 104 ερπετά από πέντε διαφορετικά είδη, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της υπηρεσίας. Σημειώνεται πως η Κίνα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους εμπορίας ζώων κάθε είδους στον κόσμο, με τις αρχές να έχουν λάβει σημαντικά μέτρα τα τελευταία χρόνια για την καταπολέμηση του εν λόγω λαθρεμπορίου.

  • Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This