Βρετανία: Συνελήφθη ο 26χρονος καταζητούμενος για την τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα

Must Read

Στη σύλληψη του φερόμενου δράστη της στυγερής δολοφονίας με βαλλίστρα της συζύγου και των δύο θυγατέρων του δημοφιλή σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ, προχώρησε η βρετανική αστυνομία πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ, υπάλληλος σε εταιρεία security και πρώην στρατιωτικός, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ένα νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο, όπου, ως φαίνεται, κρυβόταν μετά το χθεσινοβραδινό τριπλό φονικό που έχει σοκάρει τη βρετανική κοινωνία, καθώς ο Τζον Χαντ είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφους της βρετανικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο βασικός ύποπτος βρέθηκε στην περιοχή του Enfield νωρίτερα το απόγευμα (τοπική ώρα) και αφού συνελήφθη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, αφού βρέθηκε με τραύματα. «Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, ο ύποπτος εντοπίστηκε και κανείς άλλος δεν αναζητείται σε σχέση με την έρευνα αυτή τη στιγμή», δήλωσε η ντετέκτιβ Τζάστιν Τζένκινς. «Είχαμε έναν τεράστιο αριθμό κλήσεων και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πολίτες που επικοινώνησαν μαζί μας» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως η αστυνομία δεν χρειάστηκε να κάνει χρήση όπλων.

«Εξακολουθούμε να απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες ή υλικό να επικοινωνήσει απευθείας με την αστυνομία και να μην σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την πρόοδο της υπόθεσης» κατέληξε.

Ο δράστης φέρεται να εισέβαλλε στην πολυτελή μονοκατοικία του διάσημου σχολιαστή, στο Bushey του Hertfordshire, να έδεσε χειροπόδαρα την 61χρονη σύζυγο, Κάρολ Χαντ, και τις δύο κόρες τους, την 25χρονη Λουίζ και την 28χρονη Χάνα, και κατόπιν να τις σημάδεψε με τη βαλλίστρα που είχε μαζί του, τραυματίζοντάς τες θανάσιμα. Αντιμέτωπος με το σκηνικό αυτό της φρίκης ήρθε χθες βράδυ ο ίδιος ο Χαντ, επιστρέφοντας σπίτι από τη δουλειά, όταν και αντίκρυσε σοκαρισμένος την σύζυγο και τις δύο κόρες ετοιμοθάνατες. Δυστυχώς, και οι τρεις τους υπέκυψαν στα τραύματά τους λίγη ώρα αργότερα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να τις κρατήσουν στη ζωή.

Η βρετανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Κάιλ Κλίφορντ, καθώς από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, όντας ο πρώην σύντροφος της μικρότερης κόρης, όπως ανέφερε η «Daily Mail». Εξάλλου στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε και οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ο ίδιος να αποχωρεί από το σπίτι του Χαντ μετά το έγκλημά του, κρατώντας στα χέρια του τη βαλλίστρα τυλιγμένη με ένα πανί.

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας έκανε λόγο για μια απίστευτα δύσκολη κατάσταση, αναφέροντας σχετικά ότι «δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται, να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το “100”. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος».

O John Hunt με την 61χρονη σύζυγό του Κάρολ, θύμα του φονιά
Η 25χρονη Λουίζ, κόρη του Hunt και πρώην σύντροφος του φερόμενου δολοφόνου
Η 28χρονη Χάνα, η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του Hunt, επίσης θύμα του φονιά

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




*πηγή φωτό: Facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This