Βρετανία: «Ακούσαμε κραυγές και μετά σιωπή» λένε γείτονες των τριών γυναικών που δολοφονήθηκαν με βαλλίστρα

Πρόλαβαν να στείλουν μηνύματα ζητώντας βοήθεια - Βίντεο με την αποχώρηση του δράστη από το σπίτι των θυμάτων

Must Read

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την δολοφονία της συζύγου και των δύο θυγατέρων του αθλητικογράφου και σχολιαστή αγώνων ιππασίας Τζον Χαντ, της εκπομπής «Five Live» του BBC με βαλλίστρα από τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ ο οποίος χθες έπεσε στα χέρια των αστυνομικών αρχών.

Η τριπλή δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θύματα ήταν η 61χρονη Κάρολ, η 28χρονη Χάνα και η 25χρονη Λουίζ η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον δράστη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, οι τρεις γυναίκες είχαν καλέσει απελπισμένα σε βοήθεια πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή!

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν πως άκουγαν κραυγές από το σπίτι στις οποίες, όμως, δεν έδωσαν σημασία καθώς θεώρησαν ότι ήταν φωνές παιδιού! Κάποια στιγμή οι κραυγές σταμάτησαν και επικράτησε σιωπή όπως είπαν στους αστυνομικούς και ο 26χρονος αποχώρησε από το σπίτι κρατώντας το φονικό όπλο. Μάλιστα,η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε σχετικό βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον 26χρονο να φεύγει!

Δείτε το βίντεο:

Η Guardian αναφέρει πως μία από τις γυναίκες φέρεται να πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία πριν ξεψυχήσει και να ενημέρωσει ότι κάτι γινόταν. Παράλληλα, ο σύντροφος μιας εκ των θυμάτων φέρεται να έλαβε μήνυμα ότι πρέπει να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές.

Η 61χρονη βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού, με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της, ενώ και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια δεσίματός τους από τον 26χρονο δράστη.

O John Hunt με την 61χρονη σύζυγό του Κάρολ, θύμα του φονιά
Η 25χρονη Λουίζ, κόρη του Hunt και πρώην σύντροφος του φερόμενου δολοφόνου
Η 28χρονη Χάνα, η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του Hunt, επίσης θύμα του φονιά

Δείτε επίσης:

Βρετανία: Συνελήφθη ο 26χρονος καταζητούμενος για την τριπλή δολοφονία με βαλλίστρα

Βρετανία: Η σύζυγος και οι κόρες διάσημου σχολιαστή του BBC δολοφονήθηκαν με βαλλίστρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This