Εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα σε βαλίτσα στην Αγγλία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία

Must Read

Σε μια φρικιαστική αποκάλυψη  προχώρησε η αστυνομία του Μπρίστολ, μετά τον εντοπισμό δύο βαλιτσών που περιείχε ανθρώπινα λείψανα στην κρεμαστή γέφυρα Κλίφτον. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να βρει τον άνδρα που τις άφησε.

 

Οι δρόμοι γύρω από τη γέφυρα, καθώς και τα μονοπάτια έχουν κλείσει, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς την περιοχή.

Το χρονικό 

Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:57 μ.μ. την Τετάρτη για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν ύποπτα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας είχε ήδη φύγει, αφήνοντας τις βαλίτσες πίσω. Το ταξί που τον μετέφερε κατασχέθηκε και ο οδηγός συνεργάζεται στις έρευνες.

Η Αναπληρώτρια Διοικητής του Μπρίστολ δήλωσε ότι η προτεραιότητα είναι να εντοπιστεί ο άνδρας, να ταυτοποιηθούν τα θύματα και να ενημερωθούν οι συγγενείς τους.

Διαβάστε ακόμα: Βρετανία: Πρώην στρατιωτικός ο δράστης της δολοφονίας των τριών γυναικών – Ο αδερφός του εκτίει ισόβια για το ίδιο αδίκημα!

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This