Κυπριακό: «Ο Γεν. Γραμματέας εξετάζει τις συστάσεις στην έκθεση Ολγκίν»

Διαβουλεύσεις για την Ειρηνευτική Δύναμη

Must Read

Συζητήθηκαν λεπτομερώς τα επόμενα βήματα! To Συμβούλιο Ασφαλείας πραγματοποίησε διαδοχικές διαβουλεύσεις για την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο (UNFICYP). Ο ειδικός αντιπρόσωπος και επικεφαλής της αποστολής, Κόλιν Στιούαρτ, ενημέρωσε σχετικά τα μέλη του Συμβουλίου. «Ο Γενικός Γραμματέας έλαβε χθες, Τετάρτη, την έκθεση της κ. Ολγκίν για τις προσπάθειές της να βρει κοινό έδαφος για μία πορεία προς τα εμπρός στην Κύπρο» είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, στην διάρκεια ενημέρωσης στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Ν. Υόρκη.

«Ο Γεν. Γραμματέας εξετάζει τώρα τις συστάσεις της έκθεσής της κ. Ολγκίν, προκειμένου να προτείνει τα επόμενα βήματα στον Ελληνοκύπριο και Τουρκοκύπριο ηγέτη», πρόσθεσε. Ο Κ. Ντουζαρίκμ απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, είπε ότι «η έκθεση ήταν η αναφορά της κ. Ολγκίν στον Γενικό Γραμματέα. Ο Γενικός Γραμματέας έχει ασχοληθεί αρκετά από την αρχή της θητείας του. Θα εξετάσει την έκθεση για να τοποθετηθεί για τα επόμενα βήματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This