Οργή στο Twitter για τον βασανισμό του «φλεγόμενου» ταύρου

Το ζώο φαίνεται να υποφέρει με πυρσούς καρφωμένους στα κέρατά του

Must Read

Την οργή των χρηστών του Twitter έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δημοσίευσε το PACMA, το ισπανικό πολιτικό κόμμα υπέρ των ζώων και του περιβάλλοντος και αποτυπώνει τον βασανισμό ενός ταύρου, κατά τη διάρκεια του εθίμου της ταυροδρομίας στην Ισπανία.

Το βίντεο δείχνει το ζώο σε κατάσταση πανικού καθώς του έχουν καρφώσει δύο φλεγόμενους πυρσούς στα κέρατά του, ενώ την ίδια στιγμή τον τραβούν με σκοινί για να τον εγκλωβίσουν σε πάσαλο.

Τέτοιες εικόνες καταγράφονται κάθε χρόνο στο δημοφιλές φεστιβάλ, στο οποίο αρκετοί συμμετέχοντες έχουν τραυματιστεί θανάσιμα.

Εκτός από τον κίνδυνο για τους ανθρώπους που τρέχουν μαζί με τους ταύρους, το έθιμο συνιστά κακοποίηση των ζώων για την οποία τα διαμαρτύρονται οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Σημειώνεται ότι το βίντεο έχει γίνει viral με τους χρήστες να καταδικάζουν την βαρβαρότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όχι και στις ταυρομαχίες, όχι και στη σφαγή αμνών το Πάσχα, ζητώ τα ζώα κάτω ο άνθρωπος όλα σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής μας.
    Η τραμπούκικη νεοταξίτικη “φιλοζωική” φρενίτιδα έχει αλώσει τα πάντα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This