Η πολυτελής πόρνη των πλουσίων…

Τα δυτικά ΜΜΕ δεν βλέπουν και δεν λένε τίποτα! Μια πανίσχυρη ολιγαρχία θεωρεί πως οι ζωές μας τής ανήκουν

Must Read

Όλα βαίνουν καλώς, κυρίες και κύριοι! Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε και να σχολιάσετε εδώ! Ο Τζο Μπάιντεν, που τα έχει χάσει και δεν τα βρίσκει, που μπερδεύει τον Πούτιν με τον Ζελένσκι, τον Τραμπ με τη Χάρις, που ανασταίνει νεκρούς, κάθεται σε αόρατες καρέκλες και δεν μπορεί πια να κάνει ούτε 10 βήματα, είναι πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι ο «πλανητάρχης» μας! Ουάου!

Το αξιολύπητο δε θέαμα που προσφέρει, σαν τηλεκατευθυνόμενη μαριονέτα που έχει υποστεί βλάβη, δεν το έχουν αντιληφθεί τα δυτικά ΜΜΕ. Δεν βλέπουν και δεν λένε τίποτα! Σε άλλες όμως περιπτώσεις θα είχαν βρει παπαδαριό για να θάψουνε πέντε έξι!

Αλλά στους καιρούς της παγκοσμιοποιημένης πλέον ενημέρωσης δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν ξέρουν, μια και το σενάριο για την αποδόμηση και την απομάκρυνση του γερο-Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο τώρα αρχίζει δειλά δειλά και μοιράζεται στα δημοσιογραφικά γραφεία από τα σκοτάδια του βαθέως κράτους.

Μιας πανίσχυρης ολιγαρχίας, που θεωρεί πως οι ζωές μας τής ανήκουν, που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και που με τα δισεκατομμύριά της έχει καταφέρει να μετατρέψει ακόμη και τα άλλοτε έγκυρα και ανεξάρτητα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων σε παραμάγαζά της, όπως και διεθνείς οργανισμούς σαν τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ!

Και τι αν από την Ουκρανία μέχρι την Ταϊβάν, μέσω της Γάζας, οι Ηνωμένες Πολιτείες κυρίως, υπό τον χαμένο στον κόσμο του Κάπτεν Αμέρικα, σέρνουν τον πλανήτη μας στο χείλος του χάους, σε ακόμη μία αιματοχυσία και στην καταστροφή;

Γάζα

Ο βασιλιάς του πλανήτη είναι τσίτσιδος. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Η όλη κατάσταση θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν τραγική και επικίνδυνη, γιατί αυτός ο άνθρωπος ή μάλλον οι καραγκιοζοπαίχτες του αποφάσισαν συνειδητά -μεταξύ άλλων- να αναπτύξουν πυραύλους εδάφους αέρος πολύ μεγάλου βεληνεκούς, πυραύλους Tomahawk και μελλοντικούς υπερηχητικούς πυραύλους στο γερμανικό έδαφος.

Το τρομερό είναι πως εκτός από τον Μπάιντεν και η αποδυναμωμένη από τις ΗΠΑ Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στην κοσμάρα της! Όχι όμως και η «τέταρτη εξουσία», τα ΜΜΕ κοινώς, τα οποία, δυστυχώς για εμάς, έγιναν η πολυτελής πόρνη των ιδιοκτητών της, οι οποίοι τη στέλνουν να κυλιστεί σε κάθε κρεβάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συγχαρητήρια κ. Δεναξά!! Δυστυχώς, από αυτά πρέπει να ξεκινάει κάθε πολιτική ανάλυση στις μέρες μας. Και υπό αυτό το πρίσμα να σχολιάζεται και να ερμηνεύεται κάθε πράξη των πολιτικών… Μήπως και ξυπνήσουμε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This