Τραυματίστηκε ο Τραμπ από επίθεση ενόπλου σε προεκλογική του συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια! – Δύο νεκροί

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις - Βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού - Δύο νεκροί: ένας εκ των συγκεντρωμένων και ο ένοπλος

Must Read

Πυροβολισμοί έπεσαν στην προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια, με τον πρώην Πρόεδρο να υψώνει τη δεξιά του γροθιά έχοντας αίματα στο πρόσωπο, καθώς φυγαδευόταν σε όχημα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, μετά από επίθεση ενόπλου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Washington Post Meryl Kornfield, υπάρχουν δύο νεκροί από τα πυρά και ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ, Ρίτσαρντ Γκόλντινγκερ, της είπε πως ο Τραμπ δέχθηκε πυροβολισμούς, αλλά είναι ασφαλής. Ένα μέλος του κοινού σκοτώθηκε, όπως και ο φερόμενος ως δράστης.

Σε βίντεο που μεταδιδόταν απευθείας, ήταν ορατό αίμα στο δεξί του αυτί. Το δίκτυο CNN μετέδωσε πως ο Τραμπ έχει τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τραμπ, που ετοιμαζόταν να αρχίσει την ομιλία του, έπεσε στη σκηνή, προτού συγκεντρωθούν γύρω του για να τον προστατεύσουν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας, τον σηκώσουν και τον συνοδεύσουν στο αυτοκίνητό του.

Εκείνος φώναξε κάτι στους οπαδούς του και ύψωσε τη δεξιά του γροθιά, επευφημούμενος από τους συγκεντρωμένους.

Σε οροφή κτιρίου κοντά στη σκηνή διακρίνονταν ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «είναι ασφαλής» αφού τέθηκαν σε εφαρμογή επιπρόσθετα μέτρα φύλαξής του, ανακοίνωσε η μυστική υπηρεσία, το επίλεκτο ομοσπονδιακό αστυνομικό σώμα αρμόδιο για την προστασία προσωπικοτήτων.

«Διενεργείται τώρα έρευνα της μυστικής υπηρεσίας και θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες», διευκρίνισε εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού σώματος μέσω X.

Επιπόλαιος ο τραυματισμός

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά, πάντως υποβάλλεται προληπτικά σε εξετάσεις σε νοσοκομείο μετά τον κατά τα πρώτα στοιχεία επιπόλαιο τραυματισμό του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια όπου ακούστηκαν πυρά, ανέφερε δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου CNN μέσω X, επικαλούμενος εκπρόσωπο του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ενημέρωση Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έλαβε προκαταρκτική ενημέρωση για το συμβάν σε προεκλογική εκδήλωση του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Διαπιστώνουμε ότι τα τρολ έπιασαν δουλειά εναντίον του σοβαρού ιστολογίου newsbreak, προφανώς πληρωμένα και κατευθυνόμενα από το ΣΥΣΤΗΜΑ που ενοχλείται διότι εδώ λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.

  2. Έπεσαν πυροβολισμοί γράφετε; Πάτε καλά; Απόπειρα δολοφονίας λέγεται κύριοι εκεί στο NewsBreak! Έλεος, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Και υπάρχει και νεκρός θεάτης που την έφαγε αντί του Τραμπ. Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Σας είχαμε και για σοβαρό ειδησεογραφικό site αλλά πάει το γυρίσατε και εσείς.

    • Λιγη ντροπη δεν βλαπτει.
      Σε στεναχωρει που δεν δολοφονηθηκε ο Τραμπ;;;

      ΥΓ. Τουλαχιστον, εισαι ικανοποιημενη που το “20 χρονων παιδι”, που “δεν ηξερε σημαδι”, καταφερε ανα σκοτωσει εναν άλλο αθωο ασχετο;;.

  3. «Τραυματίστηκε ο Τραμπ από πυρά»;
    Λίγη αιδώς. Αυτό είναι εξευτελισμός της δημοσιογραφίας. Απόπειρα δολοφονίας λέγεται, κύριοι. Να το γράφετε όπως είναι. Αυτό είναι το καθήκον σας. Αλλιώς να πάτε έμμισθοι σε κόμματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This