Γερμανία: Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες από πυροβολισμούς στη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Must Read

Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία νωρίτερα το μεσημέρι, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στo ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης στα νότια της χώρας.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ένας άνδρας φαίνεται να σκόρπισε το θάνατο στην πόλη Άλπσταντ του κρατιδίου, με τη γερμανική Αστυνομία να κάνει λόγο για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από τις σφαίρες του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας «Bild», είναι κυνηγός.

Στον τόπο της τραγωδίας, μια περιοχή κοντά στο πολυσύχναστο υδάτινο πάρκο Badkap, έσπευσαν δεκάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης και δύο ελικόπτερα διάσωσης. Προς το παρόν η Αστυνομία, η οποία αρχικά απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους επισκέπτες να μην εγκαταλείψουν την πισίνα, δεν έχει δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, εκπρόσωπός της επισήμανε ότι δεν υπάρχει, πλέον, κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, πυροβόλησε και σκότωσε δύο άνδρες και τραυμάτισε δυο γυναίκες, όλοι τους μέλη της οικογένειάς του, ενώ, κατόπιν, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This