Μπένι Τόμπσον: Ποιος είναι ο βουλευτής που «εμπλέκουν» στην απόπειρα δολοφονίας Τραμπ;

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες κατά του βουλευτή Thompson από το Μισισίπι, ο οποίος έχει γίνει στόχος δεκάδων χιλιάδων αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα περισσότερα από τα οποία τον εμπλέκουν ευθέως στην απόπειρα δολοφονίας κατά του τέως προέδρου Τραμπ.

Ο βουλευτής των δημοκρατικών είναι αυτός που πριν από λίγες εβδομάδες είχε απαιτήσει την αφαίρεση των σωματοφυλάκων από τις μυστικές υπηρεσίες που προστατεύουν τον Τραμπ, καθώς ο ίδιος ήταν πλέον καταδικασμένος! Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στο κογκρέσο, απαιτώντας από την κυβέρνηση των Δημοκρατικών, να άρει την παροχή της φύλαξης στον τέως πρόεδρο!

Τα περίεργα όμως δεν σταματούν εδώ. Λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, στενή συνεργάτιδά του ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ένα μήνυμα σύμφωνα με το οποίο η ίδια «καταδικάζει την βία, αλλά καλεί τον κόσμο να μάθει καλύτερο σημάδι»!

Η σκανδαλώδης ανάρτηση λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

Η διευθύντρια του βουλευτή, Ζακλίν Μαρσώ, έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε μύδρους αρνητικών σχολίων και πλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που εμπλέκουν το αφεντικό της στην απόπειρα δολοφονίας Τραμπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This