H Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε υπέρκομψη και κεφάτη στον τελικό του Wimbledon και… αποθεώθηκε!

Αλκαράθ και Τζόκοβιτς ένιωσαν για λίγο σαν «φτωχοί συγγενείς» μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι»

Must Read

Την παράσταση από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του σημερινού τελικού του Γουίμπλεντον, Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, κατάφερε να κλέψει, έστω για λίγα λεπτά, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία επέλεξε τον τελικό του λονδρέζικου Grand Slam για να κάνει τη δεύτερη επίσημη δημόσια εμφάνισή της από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ανέλαβε να απονείμει το τρόπαιο της φετινής διοργάνωσης στον νικητή του τελικού, ούσα προστάτιδα του All-England Lawn Tennis and Croquet Club, κατά την άφιξή της στον… αγωνιστικό χώρο γνώρισε την αποθέωση από το πολυπληθές κοινό, αποτελούμενο τόσο από άσημους, όσο από πλούσιους και διάσημους (όσους δεν πήγαν Γερμανία για τον τελικό του Euro, υποθέτουμε).




Στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον, ήταν η 9χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς και η αδελφή της, Πίπα, ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν, επίσης, οι γονείς τους, Μάικλ Μίντλετον και Κάρολ Γκόλντσμιθ. Η ίδια η Κέιτ έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της που επέστρεψε στο θρυλικό Wimbledon με ανάρτησή της στο Χ, καθώς η αναγκαστική απόσυρσή της από τα βασιλικά της καθήκοντα, προκειμένου να μπορέσει να υποβληθεί στην κατάλληλη θεραπεία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την έχει κρατήσει μακριά από δημόσιες εμφανίσεις σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Ανάμεσα σε εκείνους που την χειροκρότησαν, πάντως, ήταν και πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ, με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει μέσα στο πλήθος την Τζούλια Ρόμπερτς με τον κινηματογραφιστή σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ, τον «αγέραστο» Τομ Κρουζ παρέα με τον σκηνοθέτη του στις «Επικίνδυνες Αποστολές» Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με την θεατρική σκηνοθέτρια σύζυγό του Σόφι Χάντερ, τον ραγδαία ανερχόμενο Ιρλανδό ηθοποιό Πολ Μεσκάλ, πρωταγωνιστή στο sequel του «Μονομάχου», τον Τζέιμι «Κρίστιαν Γκρέι» Ντόρναν με την μουσικό και ηθοποιό σύζυγό του Αμίλια Γουόρνερ, τον Τζέραρντ «Λεωνίδα» Μπάτλερ, φανατικό υποστηρικτή του Τζόκοβιτς και, φυσικά, την… κινηματογραφική τενίστρια Zendaya.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This