Η πρώτη συνέντευξη Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας: «Δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ, γλίτωσα στο ένα όγδοο της ίντσας»

Θα ξαναγράψει τον λόγο που θα εκφωνούσε στο συνέδριο της παράταξής του την Πέμπτη - Τι είπε για τις κατηγορίες εναντίον των μελών της ασφάλειάς του

Must Read

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του το περασμένο Σάββατο σε προεκλογική συγκέντρωση του στην Πενσιλβάνια που είχε σαν αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει την ζωή του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας πως γλίτωσε παρά τρίχα καθώς έστριψε το κεφάλι του για να δει το ότοκιου!

Συγκεκριμένα μιλώντας αποκλειστικά στην Washington Examiner στην διάρκεια της πτήσης του προς το Μιλγουόκι όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο της παράταξής του περιέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν.




«Σπάνια κοιτάζω μακριά από το πλήθος. Αν δεν το είχα κάνει εκείνη τη στιγμή, δεν θα μιλούσαμε σήμερα, σωστά; Το πιο απίστευτο ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά και να στρίψω την ακριβή στιγμή. Επέζησα από τύχη ή από τον Θεό.

Αν κάνω μόνο μισή στροφή, χτυπάει το πίσω μέρος του εγκεφάλου. Στην άλλη μεριά θα περνούσε ακριβώς από [το κρανίο μου]. Και επειδή η ταμπέλα ήταν ψηλά, κοίταξα ψηλά. Οι πιθανότητες να κάνω μια τέλεια στροφή είναι πιθανώς το ένα δέκατο του ενός τοις εκατό, οπότε δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ».




Και συνέχισε:

«Το όλο ζήτημα ήταν ένα όγδοο της ίντσας. Το ότι έστριψα ακριβώς σε εκείνο το δευτερόλεπτο, όπου αυτός [ο ένοπλος] δεν θα σταματούσε τον πυροβολισμό, είναι εκπληκτικό. Αρκετά συναρπαστικό. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ».

Σχολιάζοντας την κίνηση να υψώσει την γροθιά του λίγο πριν τα στελέχη της ασφάλειάς του τον κατεβάσουν από το πόντιουμ είπε ότι ήθελε οι θαυμαστές του να ξέρουν ότι είναι εντάξει «και ότι η Αμερική συνεχίζει, εμείς προχωράμε, ότι είμαστε δυνατοί». «Η ενέργεια των ανθρώπων εκεί εκείνη τη στιγμή, απλώς στέκονταν εκεί. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς ήταν αυτό, αλλά ήξερα ότι ο κόσμος κοιτούσε. Ήξερα ότι η ιστορία θα το κρίνει αυτό και ήξερα ότι έπρεπε να τους ενημερώσω ότι είμαστε καλά», επεσήμανε.

«Είπα, πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω. Δεν ήθελα να με εκτελέσουν. Έχω δει ανθρώπους να εκτελούνται, και δεν είναι καλό. Και δεν είχα πρόβλημα με το περπάτημα», δήλωσε.

O Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θα αλλάξει τελείως τον λόγο που είχε γράψει για να εκφωνήσει στο συνέδριο την ερχόμενη Πέμπτη μετά το περιστατικό. «Θα είναι τελείως διαφορετικός», σημειώνει. Η έμφαση δεν θα είναι στην προσέλκυση περισσότερων ψυφοφόρων όπως ήταν μέχρι πριν την απόπειρα αλλά θα τονίζεται πως το συμβάν άλλαξε τελείως την προεκλογική εκστρατεία.

Καταλήγοντας επαίνεσε την ταχύτητα και την δύναμη των μελών της ασφάλειάς του και δεν σχολίασε όσα ακούστηκαν για το γεγονός πως υπήρχαν κενά που επέτρεψαν ουσιαστικά την απόπειρα.




Ο Ντόναλντ Τραμπ αφίχθη χθες Κυριακή στο Μιλγουόκι, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, για το συνέδριο του κόμματός του, των Ρεπουμπλικάνων —στο οποίο πρόκειται να λάβει και τυπικά το χρίσμα ώστε να είναι ο υποψήφιος της παράταξης της αμερικανικής δεξιάς στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων θα διεξαχθεί στην πολιτεία Ουισκόνσιν από σήμερα Δευτέρα 15η ως και την Πέμπτη 18η Ιουλίου και προεξοφλείται ήδη πως θα αποτελέσει εκδήλωση εκθείασης του κ. Τραμπ, μετά την επίθεση κατά της ζωής του 78χρονου πρώην προέδρου στην Πενσιλβάνια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί αυτί, να χάσει τη ζωή του παριστάμενος υποστηρικτής του και να τραυματιστούν άλλοι. Ο 20χρονος δράστης σκοτώθηκε από πυρά ελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας.




Ο 20χρονος δράστης είχε εμφανιστεί σε διαφημιστικό της Black Rock!

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο 20χρονος ελευθερος σκοπευτής που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική του συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια , φέρεται να εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση της διαβόητης BlackRock το 2023!

Η διαφήμιση γυρίστηκε στο Bethel Park High School, σχολείο γνωστών «Δημοκρατικών» φρονημάτων σύμφωνα με την ερευνήτρια δημοσιογράφο, Lara Loomer.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Αυτός είναι ο άντρας που έπεσε νεκρός!

Η «παράπλευρη απώλεια» του τέρατος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον αυριανό πρόεδρο των ΗΠΑ… Προστάτεψε με το σώμα του την γυναίκα του και την κόρη του από τις σφαίρες!

Ο άνδρας που δολοφονήθηκε στη συγκέντρωση του Τραμπ στην Πενσυλβάνια έχει αναγνωριστεί ως ο πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής για το Buffalo Township, Corey Comperatore. «Πρόκειται για έναν ήρωα», όπως τον περιγράφουν οι συμπολίτες του, καθώς πολλές φορές είχε ρισκάρει τη ζωή του μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φωτιά για να σώσει ακόμα και ολόκληρες οικογένειες.

Η τελευταία πράξη του Comperatore σε αυτόν τον πλανήτη ήταν η θωράκιση της κόρης του από τις σφαίρες. «Η συγκέντρωση Τραμπ στην Πενσιλβανία στοίχισε τη ζωή του αδερφού μου, Κόρεϊ Κομπεράτορε. Το μίσος για έναν άνδρα αφαίρεσε τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπήσαμε περισσότερο. Ήταν ένας ήρωας που θωράκισε τις κόρες του. Η γυναίκα του και τα κορίτσια του απλώς έζησαν το αδιανόητο», είπε η αδερφή του σε δηλώσεις της.

«Το αδερφάκι μου μόλις έγινε 50 και είχε τόση ζωή να ζήσει. Το μίσος δεν έχει όρια και η αγάπη δεν έχει όρια. Προσεύχομαι για την κουνιάδα μου, τα ανίψια μου, τη μητέρα μου, την αδερφή μου, εμένα και τα ανίψια του όπως αυτό νιώθουμε σαν ένας τρομερός εφιάλτης, αλλά ξέρουμε ότι είναι η οδυνηρή μας πραγματικότητα».

Δείτε επίσης:

Εμετικό πρωτοσέλιδο της Liberation για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ!

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Ευγνώμων που είναι καλά ο Τραμπ»

Μελάνια Τραμπ: Χαρακτήρισε ως “τέρας” αυτόν που πυροβόλησε τον σύζυγό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This