Νέο βίντεο με τον 20χρονο επίδοξο δολοφόνο του Τραμπ – «Η τοπική αστυνομία φταίει» λένε οι Μυστικές Υπηρεσίες

Ήταν εκτός της περιμέτρου ελέγχουν των Μυστικών Υπηρεσιών, λένε

Must Read

Προβληματισμό προκαλεί το νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Στο οπτικό υλικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως οπαδοί του υποψηφίου στις επερχόμενες εκλογές εντοπίζουν τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς να έχει «ξαπλώσει» πάνω στη σκεπή, έτοιμος να πυροβολήσει!

«Ανεβαίνει στη σκεπή τον βλέπεις; Ξαπλώνει;», «Να τον βλέπω, ξαπλώνει», «Αστυνόμε εδώ είναι κάποιος στη σκεπή» λένε, μεταξύ άλλων, οι πολίτες.

Σύμφωνα με το Associated Press που επικαλείται πηγές ασφαλείας, αστυνομικός από το τοπικό τμήμα σκαρφάλωσε στη σκεπή και είδε τον Κρουκς ο οποίος έστρεψε την καραμπίνα προς εκείνον και τότε υποχώρησε.

Δείτε το βίντεο:

Πιθανότατα αυτή η κίνηση του αστυνομικού είναι που έχει εξοργίσει τις Μυστικές Υπηρεσίες οι οποίες ρίχνουν την ευθύνη για την απόπειρα στην τοπική αστυνομία. Ο εκπρόσωπος Άντονι Τζιουλέμι που μίλησε στους New York Times ανέφερε ο 20χρονος ήταν εκτός της περιμέτρου που είχαν αναλάβει να φυλάνε οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών.

«Οι Μυστικές Υπηρεσίες ήταν υπεύθυνες για την ασφάλεια στον χώρο της συγκέντρωσης του Τραμπ ενώ η τοπική αστυνομία της Πενσυλβάνια ήταν επιφορτισμένη με την διασφάλιση της περιοχής έξω από τον χώρο αυτό», είπε.

Η New York Post αναφέρει επίσης πως κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Τραμπ δεν δέχθηκαν επίσκεψη από κάποιον ένστολο.

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας twitter/x- print screen)

Δείτε επίσης:

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Δοκιμασία οι εκλογές μετά την απόπειρα κατά Τραμπ, οι πεποιθήσεις μας δεν πρέπει να οδηγούν στην βία»

Η πρώτη συνέντευξη Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας: «Δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ, γλίτωσα στο ένα όγδοο της ίντσας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This