Ξεκίνησε η «λαίλαπα Τραμπ» στις ΗΠΑ: Στο αρχείο η σοβαρότερη υπόθεση εναντίον του!

Must Read

Κινδύνευε με 450 χρόνια φυλακή!

Σε μία αιφνιδιαστική εξέλιξη, η σοβαρότατη υπόθεση των «εμπιστευτικών εγγράφων» του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αρχειοθετηθηκε από ομοσπονδιακό δικαστή στη Φλόριντα πριν από λίγη ώρα, εξαλείφοντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες νομικές του εκκρεμότητες μόλις 113 ημέρες πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η δικαστής Aileen Cannon απέρριψε την υπόθεση εναντίον του Ρεπουμπλικανού προεδρικού υποψηφίου, η οποία θεωρήθηκε ευρέως ως η πιο σοβαρή από τις τέσσερις ποινικές υποθέσεις που αντιμετωπίζει, με το σκεπτικό ότι ο διορισμός του ειδικού εισαγγελέα Jack Smith στην υπόθεση παραβίαζε το Σύνταγμα!

Η απόφαση αρχειοθέτησης της υπόθεσης των απόρρητων εγγράφων του Τραμπ

«Είμαι ενθουσιασμένος που ένας δικαστής είχε το θάρρος και τη σοφία να το κάνει αυτό. Αυτό έχει μεγάλες, μεγάλες επιπτώσεις όχι μόνο για αυτήν την υπόθεση αλλά και για άλλες υποθέσεις», είπε ο Τραμπ στο Fox News σε συνέντευξή του λίγες στιγμές μετά την απόφαση.

«Ο ειδικός εισαγγελέας συνεργάστηκε με όλους για να προσπαθήσει να με κλείσει φυλακή. Αυτό είναι μια μεγάλη, μεγάλη υπόθεση. Κάνει το συνέδριο πιο θετικό, αυτή θα είναι μια καταπληκτική εβδομάδα».

Ο Τραμπ αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 450 ετών εάν καταδικαζόταν για όλες τις κατηγορίες στην συγκεκριμένη υπόθεση με τα απόρρητα έγγραφα. 

Ο πρώην πρόεδρος κατηγορήθηκε ότι συσσώρευσε πλήθος απόρρητων εγγράφων στην έπαυλη του στο Μαρ-α-Λάγκο μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο και στη συνέχεια προσπάθησε να το συγκαλύψει.

Η αρχειοθέτηση της υπόθεσης, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας της βάρος του, καθιστά την επερχόμενη εκλογή του, σαρωτική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οχι γιατι δεν το εκανε,αλλα γιατι δεν ηταν σωστη η τοποθετηση του δικαστη!
    Οκ,νομιζα,οτι οι αμερικανοι εχουν πιο σοβαρη δικαιοσυνη απο εμας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This