Αποκάλυψη: Πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ από το Ιράν είχαν οι μυστικές υπηρεσίες

Είχαν ενημερωθεί για σχέδιο του Ιράν πριν από τη μοιραία συγκέντρωση του Σαββάτου;

Must Read

Λίγες μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ και νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με το CNN να μεταδίδει ότι η απόπειρα ήταν σχέδιο του Ιράν!

Τη σκυτάλη πήρε το NBC News στο οποίο μίλησαν αξιωματούχοι, υπό καθεστώς ανωνυμίας, τονίζοντας ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν πληροφορίες για ιρανικό σχέδιο με στόχο τη δολοφονία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που αυξήθηκε η δύναμη της ασφαλείας του.

Οι πληροφορίες και η απόφαση για ενισχυμένη ασφάλεια ήταν πριν από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ, στην προεκλογική συγκέντρωση της Πενσυλβάνια.

Η εκπρόσωπος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας Αντριέν Γουάτσον δήλωσε ότι οι αρχές που ερευνούν την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ «δεν έχουν εντοπίσει δεσμούς μεταξύ του δράστη, του 20χρονου Τόμας Κρουκς, και οποιουδήποτε συνεργού ή συνωμότη, ξένου ή εγχώριου. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, παρακολουθούμε τις ιρανικές απειλές εναντίον αξιωματούχων της κυβέρνησης Τραμπ εδώ και χρόνια. Αυτές οι απειλές προκύπτουν από την επιθυμία του Ιράν να εκδικηθεί για τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί ζήτημα εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας».

Η Μυστική Υπηρεσία, υπεύθυνη για την προστασία των πρώην προέδρων και των σημαντικών προεδρικών υποψηφίων, έχει έρθει αντιμέτωπη με σκληρή κριτική μετά το φιάσκο της Πενσυλβάνια που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του Τραμπ και έστειλε στον θάνατο έναν αθώο πολίτη.

Ήδη ο Τζο Μπάιντεν έχει δώσει εντολή για ανεξάρτητη έρευνα, ενώ παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για την παταγώδη αποτυχία, καθώς κανείς δεν έχει απαντήσει στο πώς είναι δυνατό να φτάσει ένας ένοπλος 20χρονος στη στέγη κτιρίου, σε απόσταση 120 μέτρων από τον πρώην πρόεδρο και να προλάβει να πυροβολήσει επανειλημμένα πριν τον σκοτώσει ελεύθερος σκοπευτής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This