Η στιγμή που ο Τραμπ φτάνει στο νοσοκομείο: Πανηγυρισμοί από τον κόσμο – «Περπατάει!»

Must Read

Τον γύρο των social media κάνει βίντεο που κατέγραψαν πολίτες την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ έφτανε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, λίγη ώρα μετά από την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Πενσιλβάνια.

Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί είχε ενημερωθεί από τα ΜΜΕ ότι ελεύθερος σκοπευτής επιχείρησε να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και αγωνιούσε για την κατάστασή του.

Μάλιστα, ακούγονται να μιλούν μεταξύ τους και μόλις τον είδαν να στέκεται στα πόδια του, άρχισαν να φωνάζουν πανηγυρίζοντας: «Περπατάει! Περπατάει!».

Η κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ να γυρίσει το κεφάλι του, τον έσωσε από βέβαιο θάνατο, καθώς τα πυρά του Τόμας Μάθιου Κρουκς, πέρασαν μόλις ένα εκατοστό από το κεφάλι του, τραυματίζοντας τον ελαφρά στο αυτί.

Δείτε επίσης:

Αυτή θα ήταν η πορεία της σφαίρας αν δεν είχε κουνήσει ο Ντόναλντ Τραμπ το κεφάλι του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This