Συναγερμός στο Παρίσι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο στον υπαίθριο χώρο ρεστοράν! Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες

Must Read

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο που καθόταν στον υπαίθριο χώρο ενός μπαρ-ρεστοράν στο 20ό διαμέρισμα του Παρισιού, στην περιοχή του διάσημου νεκροταφείου Père Lachaise, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τέσσερις τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε κατάσταση απόλυτης ανάγκης. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός, ενώ ακόμη τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Από τους υπόλοιπους σοκαρισμένους θαμώνες, οι 23 έλαβαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες, ενώ, λίγο μετά το περιστατικό, το οποίο συνέβη γύρω στις 19:30 (τοπική ώρα, 20:30 ώρα Ελλάδας), στο σημείο βρέθηκε και μια μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται γαλλικά ΜΜΕ, ο ασυνείδητος οδηγός του μοιραίου οχήματος, ο οποίος διέφυγε από το σημείο μετά το αιματηρό συμβάν και αναζητείται, κατά πάσα πιθανότητα ήταν μεθυσμένος και έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να συμβεί το τραγικό τροχαίο.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συνοδηγό του, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε θετικός σε  αλκοτέστ και χρήση ναρκωτικών. Τα συγκεκριμένα ευρήματα πιθανότατα αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

*πηγή φωτό: X

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This