Τουρκικές απειλές, εθνικιστικές κορώνες και προπαγάνδα με Αττίλα και Μωάμεθ Β’: «Μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ»

Ιταμές προκλήσεις από το τουρκικό ΥΠΑΜ παραμονές της φιέστας που ετοιμάζεται στα Κατεχόμενα για τα 50 χρόνια εισβολής και κατοχής

Must Read

Αφού η ελληνική Κυβέρνηση «σφυρίζει αδιάφορα» (πλην ελαχίστων) και σπρώχνει όλες τις τουρκικές προκλήσεις κάτω από το χαλί (του Μαξίμου), προωθώντας το αφήγημα των «ήρεμων νερών» στα ελληνοτουρκικά σε μια πολιτική κατευνασμού και υποτέλειας, η Τουρκία αλωνίζει ανενόχλητη και συνεχίζει την αισχρή προπαγάνδα της, παραποιώντας γεγονότα και βιάζοντας λογικές.




Σε σημερινές αναρτήσεις του το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας (ως συνέχεια της χθεσινής), έχει βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μία αρμάδα και εναέρια μέσα να προσεγγίζουν μία ακτή (σ.σ. ελληνική θα ήθελαν…) και τα πλάνα κλείνουν  με την εικόνα του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή να εισέρχεται στην Κωνσταντινούπολη (ξεκάθαρα τα μηνύματα…).

«Μη με φωνάζεις τόσο εγκάρδια, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ», γράφει χαρακτηριστικά στη μία από τις αναρτήσεις σε απειλητικό τόνο, ενώ η συνέχεια αφορά την κατοχική φιέστα που ετοιμάζεται στο ψευδοκράτος παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν.

«Στην 50ή επέτειο της ‘Ευτυχισμένης Ειρηνευτικής Επιχείρησης’ τιμούμε με ευλάβεια, ευγνωμοσύνη και σεβασμό τους ηρωικούς μάρτυρες και τους βετεράνους του ηρωικού στρατού μας που έβαλαν τέλος στην καταπίεση που βίωναν οι Τούρκοι συμπατριώτες μας στην Κύπρο. Περιμένουμε όλους τους Κύπριους αδελφούς μας στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί αύριο με 50 πλοία».




Σε δεύτερη ανάρτηση, στην οποία υπάρχουν στίχοι ενός τραγουδιού του Φερχάτ Γκοτσιέρ, επιχειρείται η απόλυτη παραποίηση της αλήθειας για την τουρκική εισβολή και κατοχή τμήματος της Κύπρου:

«Ευτυχισμένη 50η επέτειος της ‘Ευτυχισμένης  Ειρηνευτικής Επιχείρησης’, όπου οι ηρωικές Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μας, έφεραν ειρήνη και ασφάλεια στην Κύπρο. Τιμούμε τους μάρτυρες και τους βετεράνους μας με ευλάβεια, ευγνωμοσύνη και σεβασμό και νιώθουμε πάντα τον πόνο των συμπατριωτών μας που δολοφονήθηκαν άγρια ​​από την ελληνοκυπριακή τρομοκρατική οργάνωση».

Χθες, είχε αναρτηθεί το πρώτο μέρος της προκλητικής… τριλογίας από τους Τούρκους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This