Το ψευδοκράτος αναγνωρίζει το BBC: Έδωσε βήμα στον Τατάρ για να υπερασπιστεί την τουρκική εισβολή!

«Ειρηνική παρέμβαση» η εισβολή του Αττίλα!

Must Read

50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και το BBC επέλεξε να αναγνωρίσει ουσιαστικά το ψευδοκράτος, αποτέλεσμα της εισβολής του Αττίλα, δίνοντας βήμα στον Ερσίν Τατάρ για να προκαλέσει τον Ελληνισμό.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Παγκόσμιας Υπηρεσίας του BBC ο Τατάρ υπερασπίστηκε τη στρατιωτική παρέλαση στην κατεχόμενη Λευκωσία για τον «εορτασμό» από την εισβολή του 1974.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε τις λέξεις εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους του έκανε παρατήρηση και είπε πως η Τουρκία έκανε το 1974 μία «στρατιωτική επέμβαση» που είχε χαρακτήρα «αποκατάστασης τάξης και σταθερότητας» και «προστασίας» των Τουρκοκυπρίων που βρίσκονταν «στα πρόθυρα εξόντωσης» από τις «σφαγές» των Ελληνοκυπρίων!

Στο σχόλιο του παρουσιαστή ότι η στρατιωτική παρέλαση θα εκληφθεί ως «πολύ απειλητική» από τους Ελληνοκύπριους, ο Τατάρ απάντησε ότι η παρέλαση γίνεται για να εορταστεί η… «ειρηνική επέμβαση» και για να δοθεί ένα μήνυμα στον κόσμο «ότι η Τουρκία είναι πάντα πίσω από τους Τουρκοκύπριους και ότι δεν τους εγκαταλείπει ποτέ»!

Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει αναφορά στην ύπαρξη «δύο διακριτών λαών στο νησί» και σε «εγγενές ιστορικό δικαίωμα» των Τουρκοκυπρίων στην αυτοδιάθεση και στη δημιουργία… δικού τους κράτους, με τη βοήθεια φυσικά της μαμάς Τουρκίας.

Να σημειωθεί δε ότι το αίσχος του BBC συνέβη λίγες ώρες μετά τη συνάντηση στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του βρετανικού Εργατικού Κόμματος, Sir Keir Starmer.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This