Το σκοτεινό μυστικό της Καμάλα Χάρις

Must Read

Οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές, όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ. Το ίδιο ισχύει και για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και πλέον υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών…

Πίσω λοιπόν από το προσωπείο της αυτοδημιούργητης, κρύβεται ένα μυστικό που η Καμάλα θα ήθελε να διαγράψει, ειδικά τώρα που βρίσκεται στο απόγειο της πολιτικής της καριέρας.

Όλα ξεκίνησαν το όχι και τόσο μακρινό 1994, όταν η Καμάλα Χάρις ήταν μόλις 29 χρονών.

Η φιλόδοξη Χάρις, σύναψε σχέση με τον 60χρονο τότε Γουίλι Μπράουν, ο οποίος ήταν παντρεμένος, δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο και ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους  στην Καλιφόρνια. Όταν η σχέση έγινε γνωστή, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, για να αποφύγει το σκάνδαλο. Το ότι ένας πανίσχυρος πολιτικός σύναψε ερωτική σχέση με μία γυναίκα η οποία είχε λιγότερα από τα μισά του χρόνια, μπορεί να είναι απολύτως νόμιμο, στερείται όμως ηθικής…

Ο Μπράουν αποδείχτηκε εξαιρετικά γενναιόδωρος σύντροφος, καθώς αγόραζε στην Καμάλα ακριβά δώρα όπως μια πολυτελή BMW και την διόρισε σε δύο θέσεις με επιρροή.

Συγκεκριμένα, διόρισε την Καμάλα στην Επιτροπή Ιατρικής Βοήθειας της Καλιφόρνια, μια θέση με 72.000 δολάρια αμοιβή ετησίως, ενώ επίσης την τοποθέτησε στο Συμβούλιο Εφέσεων Ασφάλισης Ανεργίας της πολιτείας, μια προσοδοφόρα θέση που της εξασφάλισε άλλα 97.088 δολάρια το χρόνο. Ο Μπράουν εκείνη την εποχή έγινε στόχος έρευνας του FBI για διαφθορά αναφορικά με το «μοίρασμα» προσοδοφόρων συμβάσεων και ύποπτες συναντήσεις με προμηθευτές αλλά και πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος.

Ακόμη και αφού απέλυσε την Καμάλα το 1995, υπό το βάρος της έρευνας, συνέχισε να χρησιμοποιεί την επιρροή του για να προωθήσει την καριέρα της ποικιλοτρόπως: «Σίγουρα βοήθησα στον πρώτο της αγώνα για εισαγγελέα στο Σαν Φρανσίσκο», δήλωνε σε ΜΜΕ ο ίδιος το 2010.

Η Χάρις εξελέγη γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνια το 2010 με τεράστια βοήθεια από τον Γουίλι και όταν έθεσε υποψηφιότητα για τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2016, ο Μπράουν ήταν αυτός που «κάλεσε» τον πιθανό αντίπαλό της, Αντόνιο Βιγιαραγόσα, να μείνει εκτός κούρσας.

Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Καμάλα Χάρις, που ραγίζει την εικόνα της «άμεμπτου ηθικής» και του «κυριακάτικου οικογενειακού δείπνου» που προσπαθεί να καλλιεργήσει μέσω των συστημικών ΜΜΕ, για να μιλήσει στην καρδιά του μέσου Αμερικανού…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Εδω στην Ελλαδα, ο οχλος και τα (ευφημισμον) ΜΜΕ, δεν ενδιαφερεται, αν ειναι φιλοτουρκη.
      Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι, να ειναι αριστερη.

      Επειδη τυχαινει να ειμαι μεγαλος στην ηλικια, θυμαμαι την λατρεια που εδειχναν οι “ελληνικες” φυλλάδες και την αγωνια τους, μην τυχον δεν εκλεγει, για τον Ετσεβιτ (σοσιαλιστη βεβαιως, βεβαιως), στις τουρκικες εκλογες του 1977. Αυτο τρια μόλις χρονια μετα την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο, στην οποια ηταν προεδρος της τουρκικης κυβερνησεως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This