Εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν; Τεστ DNA σε Δανό που ισχυρίζεται ότι απήχθη στην Ελλάδα

Αύριο (24/7) συμπληρώνονται 33 χρόνια από την εξαφάνιση του Μπεν Νίντχαμ στην Κω

Must Read

Η Κέρι Νίντχαμ μητέρα του αγνοούμενου Μπεν Νίντχαμ, μίλησε για το συνεχιζόμενο τραύμα της έρευνας, αφού ακόμη ένας άνδρας εμφανίστηκε ισχυριζόμενος ότι θα μπορούσε να είναι ο γιος της.

Η βασανισμένη μητέρα συνεχίζει την προσπάθειά της να μάθει τι συνέβη στον μικρό Μπεν, ο οποίος ήταν μόλις 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε από την Κω στις 24 Ιουλίου 1991.

Άποψη της αγροικίας στην Κω, όπου ο Ben Needham εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991
(φωτογραφία από 10 Μαΐου 2016)

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, τώρα γίνεται τεστ DNA σε έναν άνδρα από τη Δανία, ο οποίος πιστεύει ότι θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις.

«Είχαμε ένα μήνυμα μέσω της σελίδας του Μπεν στο Facebook από έναν τύπο στη Δανία που δηλώνει ότι προσπαθεί να βρει την πραγματική του οικογένεια. Ισχυρίζεται ότι τον πήραν από την Ελλάδα. Του το είπαν οι παππούδες του. Από ό,τι κατάλαβα ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.  Ξέρει ότι οι γονείς που τον μεγάλωσαν δεν είναι οι πραγματικοί του γονείς. Προφανώς έκανε λίγη έρευνα για την υπόθεση του Μπεν και επικοινώνησε απευθείας με την αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ για να προσπαθήσει να κανονίσει ένα τεστ DNA», είπε στο ITV News η Κέρι Νίντχαμ.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν βγαίνουν στην παιδική του ηλικία. Και πάλι, πρέπει απλώς να καθίσουμε και να περιμένουμε και να είμαστε όσο πιο υπομονετικοί μπορούμε μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα. Κάθε φορά που υπάρχουν πληροφορίες ή μια νέα ένδειξη, ή κάποιος εμφανίζεται, είναι τραυματικό, είναι οδυνηρό».

Η τελευταία εξέλιξη, έρχεται μετά από έναν αριθμό αβάσιμων ισχυρισμών από άλλους ανθρώπους που πίστευαν ότι μπορεί να ήταν ο Μπεν.

Η μητέρα του αγνοούμενου αγοριού είπε σχετικά: «Είναι πολύ, πολύ δύσκολο γιατί θέλεις να είναι ο Μπεν τόσο πολύ. Είναι κάτι που κάνουμε εδώ και 33 χρόνια, οπότε υποθέτω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το συνηθίζεις, αλλά δεν το κάνεις. Συνεχίζεις να ζεις με τις οδυνηρές αναμνήσεις».

«Φυσικά κάθε μέρα είναι δύσκολη, αλλά την ημέρα της επετείου της εξαφάνισης, νιώθω πιο συναισθηματική. Όχι επειδή νομίζω ότι αυτός (σ.σ. ο Δανός) είναι πιο κοντά στο να είναι ο Μπεν, νομίζω ότι είναι απλώς η χρονική στιγμή που αυτός ο άντρας βγαίνει μπροστά. Έχει απαίσιο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε, λόγω των εμπειριών του παρελθόντος, να μην το υπολογίζουμε πολύ, να μην προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα να ταιριάζουν. Είναι πολύ οδυνηρό να γνωρίζεις κάποιον πολύ προσωπικά και μετά να αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Μπεν όταν βγει το DNA», είπε ακόμη η Κέρι Νίντχαμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This