Παραληρεί ο Ομέρ Τσελίκ για την εισβολή στην Κύπρο: «Το ’74 σώσαμε τους Ελληνοκύπριους»!

Έβαλε στο στόχαστρό του και τον Νίκο Δένδια

Must Read

Την επιθετική ρητορική συνεχίζει η Άγκυρα, που την ίδια ώρα προκαλεί και στην Κάσο με την κυβέρνηση να τηρεί σιγή ιχθύος μη τυχόν και κακοκαρδίσει τους γείτονες.

Αυτή τη φορά πήρε σειρά ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Ομέρ Τσελίκ, που με μοναδικό θράσος δήλωσε μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του AKΡ ότι η τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 όχι μόνο προστάτευσε τους Τουρκοκύπριους, αλλά «έσωσε και τους Ελληνοκυπρίους από τα χέρια των συμμοριών»!

Μάλιστα έβαλε στο στόχαστρό του και τον Νίκο Δένδια, λέγοντας πως οι δηλώσεις του από την Κύπρο δείχνουν πόσο… απαραίτητη ήταν η εισβολή και πώς οι αξίες της «Ειρηνευτικής Επιχείρησης» πρέπει να προστατευτούν μελλοντικά!

«Γιορτάσαμε με ενθουσιασμό την 50ή επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης, η οποία αποτελεί έναν από τους σημαντικούς σταθμούς της Κύπρου μας, του τουρκοκυπριακού λαού και της τουρκοκυπριακής υπόθεσης», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ, που χαρακτήρισε επιθετικές τις δηλώσεις Δένδια.

«Βέβαια, για άλλη μια φορά, οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας την ίδια στιγμή δείχνουν πως πρέπει να προστατεύσουμε σθεναρά τις αξίες της Ειρηνευτικής Επιχείρησης από εδώ και στο εξής. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας εκφράστηκε με την ίδια επιθετικότητα, όπως και παλαιότερα. Απέναντι σε όλα αυτά, η Ειρηνευτική Επιχείρηση όχι μόνο προστάτευσε τους Τουρκοκύπριους, αλλά έσωσε και τους Ελληνοκυπρίους εκεί από τα χέρια αυτών των συμμοριών» όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν.

Κατηγόρησε μάλιστα την Ελλάδα ότι θέλει να… καταπιεί όλη την Κύπρο:

«Όλος ο κόσμος βλέπει πλέον ότι μια ομοσπονδιακή λύση δεν είναι δυνατή, όπως δήλωσε κι ο πρόεδρός μας. Η δήλωση του Έλληνα υπουργού Άμυνας δείχνει ότι ούτε εκείνοι έχουν καμία διάθεση για ομοσπονδιακή λύση, θέλουν να καταπιούν ολόκληρη την Κύπρο. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει επ’ ουδενί τρόπο».

Η ατάραχη κυβέρνηση Μητσοτάκη ακούει και βλέπει τις προκλήσεις των γειτόνων;

Δείτε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This