Νέο βίντεο με τον επίδοξο δολοφόνο του Τραμπ – Η πρώτη δήλωση του πατέρα του

Βίντεο-ντοκουμέντο από την οροφή, με τον ελεύθερο σκοπευτή μέσα σε λίμνη αίματος

Must Read

Βίντεο από τη στιγμή που ο 20χρονος επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμ κείτεται νεκρός μετά από τα πυρά αστυνομικών, «βλέπει» το φως της δημοσιότητας. Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς βρίσκεται στην οροφή απ’όπου άνοιξε πυρ κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του αστυνομικοί ακούγονται να συνομιλούν.

«Αυτός είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που έστειλε την αρχική φωτογραφία και τον είδε να έρχεται με το ποδήλατο και (…) και μετά τον έχασε από τα μάτια του» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός και μαζί με έναν πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, επιβεβαιώνουν τον δράστη από φωτογραφίες.

An undated image obtained 14 July, 2024 shows a driver’s license photograph of Thomas Matthew Crooks,the suspected shooter of former US President Donald Trump. Donald Trump said that it was divine intervention that helped him survive an assassination attempt during a campaign rally in Bethel Park, Pennsylvania, on 13 July, 2024 and called on Americans to unite. (Photo by HANDOUT / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – MANDATORY CREDIT “AFP PHOTO / HANDOUT” – NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS – DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Δείτε εδώ το βίντεο με τις σκληρές εικόνες

Την ίδια στιγμή, το Fox News μεταδίδει τα πρώτα λόγια του πατέρα του δράστη, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφους, την ώρα που έβγαινε από σούπερ μάρκετ στην Πενσιλβάνια.

Σύμφωνα με το μέσο, ο πατέρας του Κρουκς δήλωσε ότι η οικογένεια αυτή τη στιγμή προσπαθεί να «φροντίσει τον εαυτό της» και ζήτησε χρόνο:  «Απλά προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ, δώστε μας χώρο» δήλωσε και σημείωσε ότι θα πάρει θέση όταν τους το επιτρέψει ο δικηγόρος τους: «Θα προχωρήσουμε σε δήλωση όταν ο νομικός μας σύμβουλος μας δώσει το πράσινο φως – μέχρι τότε, δεν κάνουμε κανένα σχόλιο».

Σημειώνεται ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 20χρονος φέρεται να έχει αγοραστεί από τον πατέρα του. Από πλευράς της η οικογένειά του λέει ότι συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This