Άγρια κόντρα: Ο Τραμπ ζητά την παραίτηση του διευθυντή του FBI γιατί «είπε ψέματα στο Κογκρέσο» για την ικανότητα του Μπάιντεν!

Νωρίτερα, ο Ρέι είχε εκφράσει αμφιβολίες για το αν στην απόπειρα δολοφονίας, ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα, ή από θραύσμα - Επίσης: Το διάγγελμα Μπάιντεν

Must Read

Ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε μέσω ανάρτησης, ένα μήνυμα προς τον διευθυντή του FBI (Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών) Κρίστοφερ Ρέι: Ήρθε η ώρα να κάνει στην άκρη!

Ο Τραμπ αντέδρασε στο Truth Social αφού ο Ρέι μίλησε ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής για την απόπειρα δολοφονίας του, αλλά και για τη γνωστική υγεία του νυν Προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Παρακολούθησα την ακρόαση στο Κογκρέσο σήμερα καθώς ο Κρίστοφερ Ρέι ρωτήθηκε εάν παρατήρησε ή όχι γνωστικό εκφυλισμό στις πολλές συνομιλίες του με τον άρρωστο Τζο Μπάιντεν και παρά το γεγονός ότι ο ειδικός εισαγγελέας Robert Hur είπε, ουσιαστικά, ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ανίκανος, με λίγη μνήμη κλπ., ο Ρέι είπε ότι ‘δεν είναι κάτι που παρατήρησα κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων μου μαζί του, οι οποίες ήταν συνηθισμένες και χωρίς εκπλήξεις’, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι δεν βρήκε τίποτα κακό, ψυχικά ή σωματικά, με τον Τζο.

Αν συμβαίνει αυτό, ο διευθυντής Ρέι θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως από το FBI και να σταματήσει να μιλάει ‘γλυκανάλατα’ στο Κογκρέσο κάθε φορά που ανεβαίνει, κάτι που του αρέσει να κάνει, επειδή ο καθένας μπορεί να δει ότι ο Τζο Μπάιντεν αντιμετωπίζει γνωστικές και σωματικές δυσκολίες, και αν δεν μπορεί να το δει αυτό, σίγουρα δεν μπορεί να διευθύνει το FBI  … Ο Ρέι πρέπει να παραιτηθεί, και άμεσα, γιατί λέει ψέματα στο Κογκρέσο!», έγραψε ο Τραμπ.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα στην ακρόαση, ο διευθυντής του FBI είχε εκφράσει αμφιβολίες για το αν στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου, ο Τραμπ χτυπήθηκε στο αυτί από σφαίρα, ή από θραύσμα.

Και μέσα σε όλα… το διάγγελμα Μπάιντεν

Στα 11 λεπτά που διήρκεσε το διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν, με το οποίο εξήγησε στους Αμερικανούς γιατί απέσυρε την υποψηφιότητά του για δεύτερη προεδρική θητεία, φάνηκε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έπρεπε να έχει φύγει από καιρό.

Αργόσυρτα και βαριεστημένα, χωρίς παλμό και πάθος, ο Μπάιντεν επιχείρησε να πείσει πως αποχωρεί για «να σωθεί η δημοκρατία» και για να αναλάβουν «νεότεροι».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 81χρονος που υποχώρησε στις κλιμακούμενες πιέσεις που του ασκούνταν για εβδομάδες εξαιτίας των ανησυχιών για την ηλικία του και την πνευματική του οξύτητα, είπε από το Οβάλ Γραφείο:

«Ήταν η τιμή και το προνόμιο της ζωής μου να είμαι ο πρόεδρός σας, όμως η υπεράσπιση της δημοκρατίας, η οποία διακυβεύεται, είναι πιστεύω σημαντικότερη από οποιονδήποτε τίτλο. Τις τελευταίες εβδομάδες, έγινε προφανές για μένα ότι έπρεπε να ενώσω το κόμμα μου και το έθνος. Τώρα είναι η στιγμή, η εποχή να αποκτήσουμε νέες φωνές, νεότερες φωνές».

Η αντιπρόεδρός του, Κάμαλα Χάρις, που έχει ήδη, μερικές ημέρες μετά την αποχώρησή του από την εκστρατεία, πρακτικά εγγυημένο το χρίσμα των Δημοκρατικών, είναι «έμπειρη, δυνατή, σκληρή και ικανή υποψήφια για το αξίωμα», διαβεβαίωσε. «Υπήρξε απίστευτη συνεργάτιδα για μένα και ηγέτης για τη χώρα μας. Τώρα εναπόκειται σε εσάς, στον αμερικανικό λαό, να επιλέξετε», συνέχισε.

Ο Μπάιντεν υπαινίχθηκε την προχωρημένη ηλικία του μιλώντας για την ανάγκη να παραχωρήσει τη θέση του σε «νεότερη φωνή»· αλλά δεν επεκτάθηκε πραγματικά στο ζήτημα αυτό.

Λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του πρώην αντιπάλου του, ο Ντόναλντ Τραμπ… βαθμολόγησε την ομιλία του Τζο Μπάιντεν: «Μετά βίας κατανοητή, τόσο κακή!».

Νωρίτερα, σε προεκλογική ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα, ο Τραμπ ειρωνεύτηκε ξανά: «Ο Μπάιντεν δεν ξέρει καν αν είναι ζωντανός», ενώ μέμφθηκε τους «ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος» οι οποίοι κατ’ αυτόν ανάγκασαν τον αντίπαλό του να εγκαταλείψει κατά τρόπο «πολύ αντιδημοκρατικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This