Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις είναι «ψεύτρα» και «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς»

«Θα καταστρέψει τη χώρα μας»

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ βλέποντας τις δημοσκοπήσεις να γέρνουν προς την πλευρά της Κάμαλα Χάρις στην στην πρώτη του προεκλογική ομιλία την χαρακτήρισε «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς». «Θα καταστρέψει τη χώρα μας» αν εκλεγεί στο ανώτατο πολιτικό και πολιτειακό αξίωμα, διαβεβαίωσε ο Τραμπ.




 

Στην ομιλία του, στη Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, με τη συνηθισμένη του κόκκινη γραβάτα, ο κ. Τραμπ δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να φανεί συγκρατημένος έναντι της αντιπάλου του, στην οποία φόρεσε νέο παρατσούκλι, «Κάμαλα η ψεύτρα».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την Χάρις, ότι τάσσεται υπέρ της «εκτέλεσης μωρών» με το πρόγραμμά της για την άμβλωση. «Θέλει αμβλώσεις ως τον όγδοο και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, ως τη γέννα, ακόμα και μετά τη γέννα, εκτελέσεις μωρών», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικάνος αναφέρθηκε εξάλλου επί μακρόν στην απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα, κατηγορώντας τους «ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος» πως ανάγκασαν τον απερχόμενο πρόεδρο να εγκαταλείψει κατά τρόπο «πολύ αντιδημοκρατικό».

«Τώρα, έχουμε νέο θύμα να νικήσουμε», πέταξε, προτού καταφερθεί εναντίον της αντιπροέδρου, ειδικά για τα πεπραγμένα της στα πεδία της εξωτερικής πολιτικής και της μετανάστευσης. «Αν αρχίσουμε να προηγούμαστε με 10 ή 15 μονάδες διαφορά στις δημοσκοπήσεις, πιστεύετε πως θα μας στείλουν τρίτο υποψήφιο;», κάγχασε.

Ορισμένοι από τους οπαδούς του κ. Τραμπ στο πλήθος είχαν βάλει μπλουζάκια με τυπωμένο το στιγμιότυπο στο οποίο απαθανατίζεται ο υποψήφιος μετά την απόπειρα δολοφονίας του τη 13η Ιουλίου, με τη γροθιά υψωμένη και αίμα στο πρόσωπο του.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This