Τραμπ: «Εάν δολοφονηθώ από το Ιράν, ελπίζω η Αμερική να το εξαφανίσει»

Αφορμή για το ποστ στάθηκαν δημοσιεύματα για σχέδιο συνωμοσίας της Τεχεράνης με σκοπό την δολοφονία του

Must Read

Με νεότερη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο επίκεντρο της επικαιρότητας πόλο αυτό τον καιρό, ζήτησε την καταστροφή του Ιράν. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέδιο συνωμοσίας της Τεχεράνης με σκοπό την δολοφονία του.

«Αν δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που είναι πάντα μια πιθανότητα, ελπίζω ότι η Αμερική θα εξαλείψει το Ιράν, θα το εξαφανίσει από προσώπου γης. Αν αυτό δεν συμβεί, οι Αμερικανοί ηγέτες θα θεωρηθούν δειλοί», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ο Τραμπ συνδυάζει το ποστ με ένα βίντεο που δείχνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου να αναφέρεται σε υποτιθέμενες ιρανικές συνωμοσίες εναντίον του Τραμπ στην ομιλία του στο Κογκρέσο. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ αύξησε την ασφάλεια του Τραμπ, αφού οι αρχές είχαν συλλέξει πληροφορίες για ιρανικό σχέδιο για την δολοφονία του, χωρίς ωστόσο όλο αυτό να συνδέεται με το πρόσφατο συμβάν στην Πενσιλβάνια.

Το CNN ανέφερε ότι οι αμερικανικές αρχές αλίευσαν πληροφορίες από ανθρώπινη πηγή σχετικά με πλάνο της Τεχεράνης που στόχευε στον πρώην πρόεδρο, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η προστασία του Τραμπ. Η ανάρτηση Τραμπ θυμίζει δε παρόμοια τοποθέτησή του το 2019 όταν, ως πρόεδρος τότε, απείλησε με εξάλειψη του Ιράν, εφόσον η Τεχεράνη πραγματοποιούσε επίθεση «σε οτιδήποτε αμερικανικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This