Έτοιμη για ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει η Κάμαλα Χάρις

«Στον αέρα» και το πρώτο της προεκλογικό βίντεο

Must Read

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια για Πρόεδρος Κάμαλα Χάρις δήλωσε έτοιμη για ντιμπέιτ με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους επιστρέφοντας στην Ουάσιγκτον, μετά από την περιοδεία της σε Τέξας και Ιντιάνα, είπε «με ρωτήσατε για το ντιμπέιτ και θα σας πω ότι είμαι έτοιμη να συζητήσω με τον Ντόναλντ Τραμπ. Συμφώνησα στη συζήτηση που είχε συμφωνηθεί προηγουμένως στις 10 Σεπτεμβρίου. Συμφώνησε σε αυτό προηγουμένως. Τώρα, εδώ κάνει πίσω, και νομίζω ότι οι ψηφοφόροι αξίζουν να δουν τις διαχωριστικές γραμμές που υπάρχει σε αυτήν την κούρσα σε μια ζωντανή σκηνή συζήτησης και έτσι είμαι έτοιμη. Πάμε».

Να σημειωθεί πως ο Τραμπ είπε στους δημοσιογράφους πως θα συζητούσε με την Χάρις, τουλάχιστον μία φορά πριν από την ημέρα των εκλογών. Όμως κατακεραύνωσε το ABC News, τον οικοδεσπότη της προγραμματισμένης συζήτησης μεταξύ των δυο υποψηφίων για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα πριν λίγες ώρες η Κάμαλα δημοσιοποίησε και το πρώτο βίντεο της προεκλογικής της εκστρατείας, με το μήνυμα «Επιλέγουμε την ελευθερία».

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να είμαστε μια χώρα χάους, φόβου, μίσους. Αλλά εμείς, επιλέγουμε κάτι διαφορετικό, επιλέγουμε την ελευθερία», λέει η Χάρις στο βίντεο, ενώ εμφανίζονται του Τραμπ και του υποψηφίου του αντιπροέδρου Τζ. Ντ. Βανς προκειμένου να υπογραμμιστεί η αντίθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This