«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσεις και να μπεις στο Οβάλ Γραφείο» – Οι Ομπάμα στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις

Must Read

Βλέποντας την Κάμαλα Χάρις από αουτσάιντερ να γίνεται φαβορί, οι Ομπάμα με ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα λένε πως θα στηρίξουν την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις για την προεδρία της χώρας.

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η πρώην πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσαν πως «Η Μισέλ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που σε στηρίζουμε και που θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσεις τις εκλογές και να μπεις στο Οβάλ Γραφείο» είπαν τηλεφωνικά στην Κάμαλα Χάρις οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

Στο ίδιο βίντεο, η Κάμαλα Χάρις ευχαρίστησε τους Ομπάμα για τη στήριξή τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη φιλία, που τους συνδέει τις τελευταίες δεκαετίες τόσο εντός όσο και εκτός του κόμματος των Δημοκρατικών.

«Θεέ μου. Μισέλ, Μπαράκ, αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Ανυπομονώ να το κάνω αυτό με εσάς τους δύο, τον Νταγκ και εμένα. Και να βγούμε εκεί έξω, να είμαστε στο δρόμο» δήλωσε η αντιπρόεδρος, που αντικατέστησε τον Τζο Μπάιντεν στην κούρσα για τις αμερικάνικες εκλογές.

«Αλλά πάνω απ’ όλα, θέλω να σας πω ότι τα λόγια και η φιλία μας όλα αυτά τα χρόνια, σημαίνουν περισσότερα απ’ όσα μπορώ να πω, γι’ αυτό σας ευχαριστώ και τους δύο. Σημαίνει πάρα πολλά. Και θα το διασκεδάσουμε κι αυτό, έτσι δεν είναι» πρόσθεσε η Κάμαλα Χάρις.

 

Την ίδια ώρα, στο ίδιο βίντεο, η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε πως είναι υπερήφανη για την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις και τόνισε πως οι επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου αναμένεται να είναι «ιστορικές».

«Δεν μπορώ να κάνω αυτό το τηλεφώνημα χωρίς να πω στο κορίτσι μου, την Κάμαλα, ότι είμαι περήφανη για σένα. Αυτό θα είναι ιστορικό» ακούγεται να λέει η Μισέλ Ομπάμα. Σε κοινή δήλωση με την οποία ανακοίνωσαν την στήριξή τους, οι Ομπάμα εξήραν τη Χάρις για τα επιτεύγματά της.

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμη για ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει η Κάμαλα Χάρις

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This