Άλλα έλεγε και άλλα εννοούσε η Κάμαλα Χάρις;

Must Read

Στις 14 Ιουλίου 2023 η τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφια Πρόεδρος, Κάμαλα Χάρις, είχε δώσει μια ομιλία στο Πανεπιστήμιο Coppin State στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, ανακοινώνοντας μια επένδυση 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε πρωτοβουλίες καθαρής ενέργειας.

Από τις πολλές και διάφορες αναφορές της για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την οικοδόμηση μιας καθαρής ενεργειακής οικονομίας, μία ήταν αυτή που είχε ξεχωρίσει:

«Όταν επενδύουμε σε καθαρή ενέργεια και ηλεκτρικά οχήματα και μειώνουμε τον πληθυσμό, περισσότερα από τα παιδιά μας μπορούν να αναπνέουν καθαρό αέρα και να πίνουν καθαρό νερό»!

Αργότερα, στο επίσημο transcript του Λευκού Οίκου, η αναφορά αυτή διορθώθηκε. Υπήρχε σε παρένθεση η διόρθωση -εννοούσε την μόλυνση και όχι τον πληθυσμό- μαζί με την αρχική διατύπωση η οποία όμως δεν εξαφανίστηκε, αλλά απλώς διεγράφη.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί ωστόσο, που είχαν μιλήσει για μια πανικόβλητη διόρθωση.

Από το επίσημο transcript του Λευκού Οίκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This