Αναρτήσεις «φωτιά» στο Twitter: Άγριο κράξιμο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Καυστικά σχόλια και για τη... νάιλον εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στη βροχή

Must Read

Το κακόγουστο σόου που έστησαν οι Γάλλοι και το ονόμασαν τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα φιάσκο, μια αποτυχία μεγατόνων, συνοδευόμενη από απογοητευτική τηλεοπτική μετάδοση.

Τα πληκτρολόγια «πήραν φωτιά», τα social media «μπούκωσαν» από εκατομμύρια σχόλια και δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναπολούσαν στο Twitter την τελετή έναρξης των Αγώνων που έγιναν στην Ελλάδα το 2004.

Πολλά από τα σημεία της τελετής, ξεσήκωσαν αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση και το τραγούδι του… μπλε «θεού Διονύσου» και της παρέας του, σε ένα τραπέζι που πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τους διοργανωτές ότι χλεύαζε τον Μυστικό Δείπνο και τον Χριστιανισμό.

Αλλά και τα πλάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της συζύγου του και άλλων επισήμων στην εξέδρα να έχουν σκεπαστεί με… νάιλον όταν έπιασε βροχή, προκάλεσαν… καταιγίδα σχολίων!

  • Δείτε χαρακτηριστικά tweets:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο καλύτερος τρόπος ειναι ΕΝΑΣ, ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΟΣΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ, ΤΌΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.

  2. Αμερικανικός woke ιμπεριαλισμός. Δεν είχε επαφή με γαλλική κουλτούρα και ολυμπιακό πνεύμα. Αρρωστη εμμονή με τρανς, έκφυλη γκροτέσκ αισθητική και τα απαραίτητα πλέον σατανιστικά υπονοούμενα. Να βλέπουν τα παιδιά σε όλον τον πλανήτη και να παίρνουν ιδέες. Αυτά θέλει η σάπια ψευτοελίτ που καταδυναστεύει τη Δύση. Τρανς, τρανς και μόνο τρανς. Αυτή είναι η αντίληψη τους περί συμπερίληψης. Ολοι έξω και μέσα μόνο τρανς. Και ξέχασα βέβαια την προσβολή στον χριστιανισμό, τη μόνη θρησκεία που οι woke ξεσαλώνουν σε βάρος της.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This