Ερντογάν: Βίντεο τον δείχνει να «χαστουκίζει» παιδί που δεν του φιλά το χέρι!

Πολλά αρνητικά σχόλια

Must Read

Προκλητικός σε κάθε του κίνηση! Πολλά κι αρνητικά φυσικά σχόλια έχει συγκεντρώσει η χειρονομία του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φαίνεται να δίνει ένα μικρό μεν χαστούκι δε σε παιδί, επειδή δεν έχει… καταλάβει ότι πρέπει να του φιλήσει το χέρι!

Ο Τούρκος προεδρος παραβρέθηκε σε γιορτή για την παράδοση των κλειδιών νέων σπιτιών που κατασκευάστηκαν στην επαρχία Ρίζε και κάποια στιγμή ανέβηκαν στη σκηνή μικρά παιδιά. Το αγόρι δεν έχει αντιληφθεί ότι ο σουλτάνος προτείνει το χέρι για να το φιλήσει. Τότε, του χτυπά ελαφρά το μάγουλο με το δεξί του χέρι και κάτι του λέει. Ο μικρός, εμφανώς σε αμηχανία, καταλαβαίνει ότι πρέπει να του φιλήσει το χέρι και μετά επιστρέφει για να τον αγκαλιάσει, όπως έκανε και το επόμενο παιδί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This