Πόσο άτυχος; Σώθηκε από κώμα και… σκοτώθηκε σε τροχαίο

Must Read

Ένας 30χρονος άνδρας που κατάφερε να ξυπνήσει μετά από 244 ημέρες που βρισκόταν σε κώμα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 30χρονος Drew Kohn χρειάστηκε 7 ολόκληρα χρόνια για να αναρρώσει και να επανέλθει πλήρως από το κώμα, όμως μόλις τα κατάφερε και άρχισε να στέκεται ξανά στα πόδια του, σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με το Skynews στο gofundme όπου έγινε έρανος για να να συγκεντρωθούν χρήματα για τα ιατρικά έξοδα, τώρα ζητείται ενίσχυση για την κηδεία του. 

Η σελίδα περιγράφει τον 30χρονο ως «ένα σύγχρονο θαύμα που τώρα έχει θεραπευτεί πλήρως και είναι ελεύθερος, καθισμένος στα πόδια του Ιησού. Ενώ μας λείπει περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις, είμαστε ειρηνικοί γνωρίζοντας ότι επιτέλους είναι στο σπίτι».

Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή ο 30χρονος παρασύρθηκε θανάσιμα από φορτηγό, ενώ περπατούσε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

Ο οδηγός του οχήματος δήλωσε στις αρχές ότι δεν αντιλήφθηκε τον πεζό και ότι κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This