Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στριπτιζάδικο στο Παρίσι προσφέρει… δωρεάν είσοδο σε αθλητές και δημοσιογράφους

Υπάρχουν πάντως και όροι

Must Read

Μπορεί όλη την ημέρα να αγωνίζονται για ένα μετάλλιο, όμως το βράδυ πολλοί αθλητές χαλαρώνουν, διασκεδάζοντας στην «Πόλη του Φωτός». Η δελεαστική πρόταση καταστήματος ισχύει πάντως και για διαπιστευμένους δημοσιογράφους…

Συγκεκριμένα, η διεύθυνση του «Secret Square», ενός παριζιάνικου στριπτιζάδικου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Ηλύσια Πεδία… σκέφτηκε τους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι ιδιοκτήτες του στριπ κλαμπ στο Παρίσι προσκαλούν όλους τους συμμετέχοντες να επισκεφθούν τον χώρο τους, προσφέροντάς τους ελεύθερη είσοδο. Αλλά η δελεαστική πρόταση δεν ισχύει μόνο για τους αθλητές.

Eκπρόσωπος του στριπτιζάδικου σχολιάζει: «Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, οι αθλητές, οι προπονητές τους, ακόμη και οι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα για να διαβούν το κατώφλι μας. Αρκεί να επιδεικνύουν την κάρτα διαπίστευσης». Υπό κανονικές συνθήκες, η τιμή πόρτας στο «Secret Square» είναι 25 ευρώ το άτομο.

Για την δωρεάν είσοδο των επίσημων πελατών, πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες, όπως διευκρινίζει στην ιστοσελίδα του το στριπ κλαμπ. «Για τους πελάτες, απαιτείται ο κατάλληλος ρουχισμός. Απαγορεύεται κάθε σωματική επαφή με τους χορευτές. Επιπλέον, απαγορεύεται αυστηρά η ανταλλαγή αριθμών τηλεφώνου, email και διευθύνσεων με τους χορευτές».

Η ελάχιστη κατανάλωση στο Secret Square είναι 20 ευρώ. Τα κοκτέιλ κοστίζουν 25 ευρώ. Το αλκοόλ όπως η βότκα, το ρούμι ή το ουίσκι διατίθεται και σε μπουκάλια.
Η φθηνότερη τιμή για τα μπουκάλια είναι 225 ευρώ. Το πιο ακριβό ποτό κοστίζει 6.000 ευρώ.

Όπως διευκρινίζει η διεύθυνση του στριπτιζάδικου, για την διασκέδαση των πελατών οι χορευτές καλύπτουν… όλα τα γούστα. Ένας χορός «τόπλες» πάνω στο τραπέζι του πελάτη κοστίζει 35 ευρώ, κι ένας ιδιωτικός χορός με την χορεύτρια να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής εντελώς γυμνή, φθάνει τα 70 ευρώ. «Αν έχετε πάρα πολλά ρούχα μαζί σας, μπορείτε να τα αφήσετε στο βεστιάριο – για κάθε ρούχο ο πελάτης πληρώνει τρία ευρώ», αναφέρεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This