Βόρεια Κορέα: Ανησυχία για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Αναζητούν εσπευσμένα νέα φάρμακα

Must Read

Αντιμέτωπος με αλλεπάλληλα προβλήματα υγείας βρίσκεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο 40χρονος πήρε πολύ βάρος και φαίνεται να έχει προβλήματα που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως υπέρταση και διαβήτη και οι αξιωματούχοι του αναζητούν εσπευσμένα νέα φάρμακα ακόμη και στο εξωτερικό για να τον θεραπεύσουν! Ο Κιμ που ζυγίζει πάνω από 137 κιλά, καπνίζει και πίνει αλκοόλ, ενώ προέρχεται από οικογένεια με ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων. Οπατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ και ο παππούς του, Κιμ Ιλ Σουνγκ, που κυβέρνησαν πριν από εκείνον, πέθαναν εξαιτίας καρδιακών παθήσεων.

Η υγεία του Κιμ βρίσκεται στο επίκεντρο εκτός της Β. Κορέας, καθώς δεν έχει αποφασίσει επισήμως ποιος θα τον διαδεχθεί και θα αναλάβει εξάλλου τον έλεγχο του αυξανόμενου πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας! Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η ανήλικη κόρη του φέρεται να προετοιμάζεται για την θέση, με τις διεργασίες να προχωρούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This