Αφρικανός ζιγκολό ισχυρίζεται ότι παρέχει «υπηρεσίες» στην Γερμανίδα ΥΠΕΞ!

Must Read

Σάλο προκαλεί η συνέντευξη που ενός Αφρικανού ζιγκολό, την οποία δημοσιεύει το Daily Post Nigeria και στην οποία ο ίδιος υποστηρίζει ότι παρέχει υπηρεσίες επί πληρωμή στην υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Kingsley ισχυρίζεται ότι παρέχει συντροφιά με το αζημίωτο σε μερικές από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της πολιτικής και των επιχειρήσεων, γυναίκες αλλά και άνδρες.

«Το όνομά μου είναι Kingsley και εργάζομαι ως ζιγκολό για περίπου πέντε χρόνια τώρα. Βασικά, οι πελάτες μου είναι λευκές γυναίκες από την Ευρώπη. Οι περισσότεροι από αυτούς κατέχουν σημαντικές θέσεις εξουσίας» δηλώνει ο ίδιος στο βίντεο και σημειώνει ότι οι πελάτες του χρειάζονται ένα διάλειμμα από την σκληρή πίεση που δέχονται: «Αυτές οι γυναίκες αναζητούν τη συντροφιά, ένα διάλειμμα από τη ζωή τους με υψηλό προφίλ και την πίεση που συνεπάγεται. Βασικά λοιπόν, αναζητούν συντροφικότητα και εξυπνάδα. Δεν θα έλεγα ότι θέλουν απλώς σεξ. Χρειάζονται τέτοιου είδους σύνδεση. Όταν είσαι έξυπνος, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να συνδεθείς μαζί τους συναισθηματικά. Πρέπει να είναι συναισθηματικό».

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μια από τις πελάτισσες του είναι η Αναλένα Μπέρμποκ: «Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας πελάτης που ξεχωρίζει από όλους τους άλλους. Είναι μια πολύ ισχυρή ευρωπαϊκή πολιτικός. Είναι υπουργός από τη Γερμανία, αν δεν κάνω λάθος. Συναντηθήκαμε στην Αμπούτζα. Η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν γύρω στο Δεκέμβριο του 2022. Θυμάμαι ότι ήταν εκεί για μια συνάντηση στελεχών. Ήταν με ένα όμορφο κατακόκκινο φόρεμα. Περάσαμε μια ωραία βραδιά, μιλήσαμε και μετά ξεκαθάρισε ότι απολάμβανε την παρέα ενός όμορφου μαύρου κυρίου. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου είναι μαύροι άνδρες. Έτσι περάσαμε τη νύχτα μαζί. ήταν μια καταπληκτική, φανταστική νύχτα, και μετά έφυγε την επόμενη μέρα» δήλωσε και συνέχισε λέγοντας ότι έκτοτε τη συναντά δύο φορές τον χρόνο:

«Δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Η Ανναλένα τηλεφώνησε έξι μήνες αργότερα και με ρώτησε αν μπορούσα να τη συνοδεύσω στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. Λόγω της φύσης της δουλειάς της, συναντιόμαστε μόνο δύο φορές το χρόνο και δεν περνάμε σχεδόν ούτε μια μέρα μαζί. Συνήθως είναι μόνο μια νύχτα. Η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν λιγότερο από μια εβδομάδα πριν στο Αμπιτζάν. Νωρίτερα τον Ιούλιο, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μπορούσα να κλείσω ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά χωρίς διακοπές. Κατά την άφιξη, συνειδητοποίησα ότι ήταν πραγματικά εξαντλημένη. Μίλησε για την επίσκεψή της στη Σενεγάλη και την πίεση που ήρθε με τη δουλειά της, πόση πίεση περνά συνεχώς. Έβλεπα ότι της έλειπα» υποστηρίζει ο ζιγκολό, ο οποίος λέει ότι χρεώνει  1.000 με 1.500 ευρώ τη βραδιά για ραντεβού, ωστόσο από τους υψηλόβαθμους όπως η Γερμανίδα πολιτικός, ζητάει 2.500 με 3.500 ευρώ επιπλέον συν τα έξοδα του ταξιδιού του!

Φυσικά, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όσα ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πραγματικά, στην περίπτωση όμως που λέει αλήθεια, τότε το σίγουρο είναι ότι πολιτικά πρόσωπα όπως η Γερμανίδα ΥΠΕΞ, πληρώνουν αδρά για τις απολαύσεις τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η υπουργός ήταν πράγματι σε όλες τις πόλεις που αναφέρει. Η ιστορία του, αληθινή η όχι, έχει εσάνς Κίνας και μυστικών υπηρεσιών δεδομένου του τεράστιου οικονομικού ανταγωνισμού για τον γεωπολιτικό έλεγχο των συγκεκριμένων περιοχών στις οποίες η Κίνα παίζει το πιο επιθετικό παιχνίδι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This