Επίθεση με μαχαίρι στην Γερμανία – Νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για περιστατικό με άγνωστο που απειλούσε την ζωή τρίτων

Must Read

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας στο Όφενμπουργκ της Γερμανίας από πυρά αστυνομικών. Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και οι Αρχές κάνουν λόγο για «ψυχικά διαταραγμένο» άτομο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της περιοχής του Όμπερκιρχ στην Βάδη-Βυρτεμβέργη, Χανς Κρίστιαν Σμιτς, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για περιστατικό με άγνωστο που απειλούσε την ζωή τρίτων.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν η ομάδα άμεσης επέμβασης έφτασε στο διαμέρισμά του, ο 39χρονος δράστης είχε ήδη αυτοτραυματιστεί, αλλά αρνήθηκε την βοήθεια των αστυνομικών και τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων και προσπάθησαν στην συνέχεια να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, ήταν αργά. Οι διασώστες που έφθασαν λίγο αργότερα διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Την έρευνα για την χρήση των όπλων από τους αστυνομικούς ανέλαβε η Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (LKA) από την Στουτγάρδη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This