Κυπριακό βίντεο-ντοκουμέντο: Μέλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ προωθεί παράτυπους μετανάστες στην Κυπριακή Δημοκρατία!

Από τη νεκρή ζώνη στα εδάφη της ελεύθερης Κύπρου! Συνέχεια στη χθεσινή αποκάλυψη για το πώς η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας

Must Read

Ντόρος έχει δημιουργηθεί από τον σκοτεινό ρόλο της ειρηνευτική δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις κυπριακών ΜΜΕ ότι τα Ηνωμένα Έθνη εκβιάζουν ουσιαστικά την Κυπριακή Δημοκρατία να δεχθεί παράτυπους μετανάστες στο έδαφός της.

Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, 44 παράτυποι μετανάστες επιχείρησαν το βράδυ της Τετάρτης να περάσουν, μέσω της νεκρής ζώνης, από τα κατεχόμενα στην ελεύθερη Κύπρο, στις περιοχές της Περιστερώνας και της Αυλώνας και αυτό έγινε με την ανοχή αλλά και τη… βοήθεια της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Το σχόλιο που κυριαρχούσε, κυρίως στο Sigmalive, ήταν ότι αντί για ειρηνευτική δύναμη, η ΟΥΝΦΙΚΥΠ φαίνεται να λειτουργεί σαν εκτελεστικός βραχίονας του υβριδικού πολέμου της Τουρκίας!

Σήμερα, το επίσης κυπριακό philenews.com δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, το οποίο είναι ντοκουμέντο, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, πιάστηκε «στα πράσα άνδρας του ΟΗΕ» που «προωθούσε παράτυπους μετανάστες»!

Οι 44 παράτυποι μετανάστες (οι 40 εκ των οποίων από τη Συρία) πέρασαν από την Τουρκία με διακινητές στα ανοιχτά του Κόλπου της Μόρφου και στη συνέχεια κολύμπησαν ως τα κατεχόμενα. Ανενόχλητοι με ένα όχημα μεταφέρθηκαν στη νεκρή ζώνη στην Περιστερώνα και προσπάθησαν να περάσουν στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι κυπριακές Αρχές εντόπισαν τις κινήσεις τους και τους απαγόρευσαν την είσοδο κι εκείνη τη στιγμή παρενέβη μέλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, το οποίο ωθούσε τους 44 να μπουν παράνομα στα ελεύθερα εδάφη!

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του philenews, ο άνδρας τους απέτρεπε να επιστρέψουν από το σημείο εισόδου προς τον βορρά και τους έλεγε «φύγετε, είναι επικίνδυνα».

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα, οι 44 παραμένουν ακόμα εντός της νεκρής ζώνης.

Για μια ακόμη φορά πάντως, φαίνεται ότι η ειρηνευτική δύναμη λειτουργεί και ως διακινητής μεταναστών, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει θρασύτατα την Κυπριακή Δημοκρατία για επαναπροωθήσεις!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This