Κίνα: Τουλάχιστον 38 νεκροί ο απολογισμός από την κατάρρευση γέφυρας

Πάνω από 24 οι αγνοούμενοι

Must Read

Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια που άφησε πίσω της η καταστροφή! Η σοκαριστική κατάρρευση πριν από δύο εβδομάδες οδικής γέφυρας στην Κίνα έπειτα από κατακλυσμιαίες βροχές έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 38 ανθρώπων, ενώ πάνω από 24 εξακολουθούν να είναι αγνοούμενοι.

Η γέφυρα πάνω από ποταμό κατέρρευσε μερικώς, την 19η Ιουλίου λόγω σφοδρής νεροποντής και ξαφνικών πλημμυρών στην πόλη Σανγκλουό στην βόρεια επαρχία Σαανσί, είχε μεταδώσει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Η Σανγκουό που πλήττεται από διαδοχικές ζημιές ελέω καιρικών φαινομένων, βρίσκεται σχεδόν 900 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πεκίνου. Ένα τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε, στο οποίο υπήρχαν τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, βυθίστηκε στα νερά του ποταμού, ενώ ο δρόμος έδειχνε να αντέχει στην άλλη κατεύθυνση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με εικόνες της κρατικής τηλεόρασης CCTV.

Ο τελευταίος απολογισμός, στις 20 Ιουλίου, ανερχόταν σε τουλάχιστον 12 νεκρούς και περισσότερους από 30 αγνοούμενους. Αναθεωρήθηκε προς τα πάνω σήμερα ο αριθμός και το μέγεθος της τραγωδίας, με 38 νεκρούς και 24 αγνοούμενους, σύμφωνα με το Xinhua. Επιβεβαιώθηκε επιπλέον από τις αρχές επίσης ότι 25 οχήματα παρασύρθηκαν, όπως διευκρίνισε το CCTV.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This