Όργιο προκλήσεων από τα Σκόπια: Ο Μίτσκοσκι για το «μέλλον» της «Μακεδονίας» με φόντο τον Ήλιο της Βεργίνας!

Σιγά μη χαλάσουν τη ζαχαρένια τους στο Μαξίμου για μια Μακεδονία. Τους νοιάζει μόνο να κουκουλώνονται τα σκάνδαλα

Must Read

Στον κάλαθο των αχρήστων πετούν οι Σκοπιανοί την μειοδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, συνεχίζοντας ακάθεκτοι τις προκλήσεις και τις συνεχείς αναφορές στη χώρα τους ως «Μακεδονία», σκέτο. Χωρίς τον προσδιορισμό «Βόρεια», όνομα το οποίο συμφωνήθηκε να χρησιμοποιείται και με αυτό έγινε άλλωστε και η ένταξη στο NATO.

Αυτή τη φορά μάλιστα, επανέφεραν και τον Ήλιο της Βεργίνας στο προσκήνιο! Ένα σύμβολο το οποίο, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα Σκόπια.

Ο Ήλιος της Βεργίνας σε πρώτο πλάνο… πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/MickoskiHristijan
Ο Ήλιος της Βεργίνας σε πρώτο πλάνο… πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/MickoskiHristijan

Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε, όταν απέναντί τους υπάρχει μια υποτακτική και άβουλη Κυβέρνηση Μητσοτάκη που η μόνη της πιλάλα είναι να συγκαλύπτει τα σκάνδαλά της και όχι να αναδεικνύει τα συμφέροντα της Ελλάδας;

Πώς το είπε άλλωστε χθες κατά τη συνεδρίαση-παρωδία (με κυβερνητική ευθύνη) της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ο «γαλάζιος» προεδρεύων Θανάσης Μπούρας; «Δεν θα χαλάσω το Σαββατοκύριακο μου» και κατόπιν ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι»!

Ακριβώς αυτό ταιριάζει για την κυβερνητική (μη) αντίδραση και σε αυτή την περίπτωση! Σιγά μη χαλάσουν τη ζαχαρένια τους στο Μαξίμου για μια Μακεδονία…

Χθες (Παρασκευή) τα Σκόπια γιόρτασαν το Ίλιντεν (σ.σ. έγινε στις 20 Ιουλίου 1903 αλλά γιορτάζεται με το Γρηγοριανό ημερολόγιό τους στις 2 Αυγούστου), την προσπάθεια εξέγερσης των Σλαβόφωνων έναντι στους Οθωμανούς και διοργάνωσαν εκδηλώσεις μνήμης, στις οποίες παρευρέθηκε και ο Πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Ο Μίτσκοσκι στις εκδηλώσεις – πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/MickoskiHristijan

Να σημειώσουμε πάντως ότι όπως είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κ. Κοντογιαννίδης σε περσινό άρθρο του στην «Ναυτεμπορική», οι Σκοπιανοί «γιορτάζουν την… Επανάσταση των Βουλγάρων στις τουρκοκρατούμενες Μακεδονικές πόλεις και χωριά, με στόχο να προκαλέσουν την εξόντωση των Ελλήνων από τους Τούρκους, για να μείνουν μόνοι στην Μακεδονία». Δηλαδή «η σφαγή των Ελλήνων το 1903 από τους Τούρκους στη Μακεδονία, είναι εθνική επέτειος των Σκοπιανών».

Ο Μίτσκοσκι στις εκδηλώσεις – πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/MickoskiHristijan

Οι αναρτήσεις του Μίτσκοσκι

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς από τις αναρτήσεις του Μίτσκοσκι στα social media, η χρήση του ονόματος  «Μακεδονία» είναι συνεχής.

«Για ένα μέλλον που αξίζει η Μακεδονία», γράφει μεταξύ άλλων σε μία από  αυτές για το Ίλιντεν, ενώ σε άλλη σχολιάζει ότι «σήμερα είναι μια φωτεινή μέρα για τη Μακεδονία».

Σε περίοπτη θέση είναι και η φωτογραφία του Σκοπιανού με φόντο μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

Ο Μίτσκοσκι στις εκδηλώσεις –
πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/MickoskiHristijan

*πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/MickoskiHristijan

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έχει νόημα όταν γράφουμε ένα σχόλιο, νά τό διαβάζει ο συντάκτης του άρθρου και νά απαντάει ή νά τό δέχεται και νά μήν επαναλαμβάνεται ανοητως . Εάν δεν τά διαβάζει και συνεχίζει τά ίδια και τά ίδια, δεν αξίζει νά συγχιζομαστε και νά γραφουμε σχόλια και παρατηρήσεις. Ας μας πει ό συντάκτης του άρθρου πώς στο διάολο θέλει νά ονομάζεται τό κράτος τών Σκοπίων, αφού δεν δέχεται τήν” επαίσχυντη”, την “καταπτυστη” και ” προδοτική” συμφωνία των Πρεσπών?????????

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This