Οι ΗΠΑ καλούν τους πολίτες να εγκαταλείψουν τον Λίβανο με κάθε τρόπο!

Must Read

Ανακοίνωση τρόμου των ΗΠΑ πριν από λίγο, για τους πολίτες της η οποίοι βρίσκονται στο Λίβανο. Η Ουάσινγκτον καλεί κάθε αμερικανό πολίτη να εγκαταλείψει τη χώρα με οποιοδήποτε μέσο, άμεσα. Διευκρινίζει επίσης ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει στρατιωτική επιχείρηση εκκένωσης των αμερικανών πολιτών από τη χώρα. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δείχνει ότι απέχουμε ένα βήμα πριν από το ολοκληρωτικό χάος στη Μέση Ανατολή.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η ανακοίνωση τρόμου για τον Λίβανο

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ σημειώνει ότι αρκετές αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει ή ακυρώσει πτήσεις και πολλές πτήσεις έχουν εξαντληθεί. Ωστόσο, οι επιλογές εμπορικής μεταφοράς για έξοδο από τον Λίβανο παραμένουν διαθέσιμες.

Ενθαρρύνουμε όσους επιθυμούν να αναχωρήσουν από τον Λίβανο να κάνουν κράτηση οποιουδήποτε εισιτηρίου έχουν στη διάθεσή τους, ακόμα κι αν αυτή η πτήση δεν αναχωρεί αμέσως ή δεν ακολουθεί το δρομολόγιο πρώτης επιλογής τους.

Οι πολίτες των ΗΠΑ που δεν έχουν χρήματα για να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία για οικονομική βοήθεια μέσω δανείων επαναπατρισμού. Συνιστούμε στους πολίτες των ΗΠΑ που επιλέγουν να μην αναχωρήσουν από τον Λίβανο να προετοιμάσουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να είναι έτοιμοι να καταφύγουν στη θέση που βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι εκκενώσεις αμάχων από μια ξένη χώρα με τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ είναι σπάνιες.  Οι πολίτες των ΗΠΑ δεν πρέπει να βασίζονται στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για υποβοηθούμενη αναχώρηση ή εκκένωση σε περίπτωση κρίσης.  Σε περίπτωση εκκένωσης, ενδέχεται να μην μπορείτε να φύγετε με την ευρύτερη οικογένειά σας, να μην μπορείτε να πάρετε κατοικίδια και θα αναμένεται να αποζημιώσετε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη μεταφορά σας σε ασφαλή τοποθεσία.  Θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα μετακίνησης από αυτήν την ασφαλή τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This