Δολοφονία σοκ στις ΗΠΑ: 13χρονος κατακρεούργησε τον 10χρονο ξάδελφό του

Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος

Must Read

Μια αδιανόητη δολοφονία έλαβε χώρα σε επαρχία του Πίτσμπουργκ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 10χρονος βρήκε βίαιο θάνατο από τον 13χρονο ξάδελφό του την ώρα που κοιμόταν. Ο δράστης δικάζεται ως ενήλικας για το αποτρόπαιο έγκλημα. Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος.

Την ώρα που ο ανήλικος δράστης εισερχόταν αλυσοδεμένος στο δικαστήριο, όπου δικάζεται ως ενήλικας, για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες με ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του αδικοχαμένου Ντόροθι Μέιερς, ζητά από τους συμπολίτες της «να σωπάσουν» και να δείξουν «συμπόνοια» για τον δολοφόνο του γιου της.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του 10χρονου

«Πλέον, είμαι έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Ο Τζέιμς ήταν ο ξάδελφος του γιου μου και ο ανιψιός μου. Όχι δεν υπάρχει συγγένεια αίματος. Αλλά δεν χρειάζεται αίμα για να γίνεις οικογένεια. Ο Χάντερ και ο Τζέιμς ήταν ξαδέλφια και καλύτεροι φίλοι. Η λίστα των ανθρώπων που είναι κοντά στα παιδιά μου είναι εξαιρετικά μικρός. Είχε μείνει στη γιαγιά του με τον καλύτερό του φίλο ένα εκατομμύριο φορές. Δεν είχαμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τίποτα.

Ως μητέρα του Χάντερ, ζητώ συμπόνια για τον Τζέιμς. Έχει ήδη ομολογήσει και κατηγορείται ως ενήλικος και ναι, πιέζω για αυτό. Δολοφόνησε βάναυσα τον γιο μου, τον ξάδελφό του και τον καλύτερο φίλο του. Ο γιος μου κοιμόταν και δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να αντιδράσει ή να φοβηθεί. Σε αυτό εμμένω αυτήν την στιγμή.

Οι μόνοι άνθρωποι που πληγώνετε με το να αναφέρεστε με μίσος για αυτόν είναι η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων ημών. Οπότε, παρακαλώ απλά σταματήστε. Πείτε το όνομα του γιού μου, Hunter William Scott Meyers, αντί να προβάλετε όλο αυτό το μίσος. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.»

Πηγή φωτό: Facebook

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This