Σηκουάνας: Ακυρώθηκε και η προπόνηση για την κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας λόγω μόλυνσης των νερών

Δεν βελτιώνεται η κατάσταση

Must Read

Συνεχίζονται τα ηχηρά προβλήματα με την μόλυνση των νερών του Σηκουάνα, που επηρεάζει τα αγωνίσματα που γίνονται εκεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σημερινή προπόνηση για τους αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας ακυρώθηκε, καθώς το νερό στον περίφημο κατά τα άλλα ποταμό ήταν ακατάλληλο για κολύμπι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, που φυσικά παραδέχονται την κατάσταση που επικρατεί στο Παρίσι.

Αυτή είναι η πέμπτη προπόνηση που ακυρώνεται από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με τις τέσσερις πρώτες να αφορούν στο τρίαθλο. Αρκετοί τριαθλητές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για αυτές τις αλλεπάλληλες ακυρώσεις, αλλά και για την αβεβαιότητα σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων.

Για να μπορούν οι αθλητές να κολυμπούν, οι αρχές παρακολουθούν στενά δύο επίπεδα βακτηρίων στα κόπρανα: αυτό των βακτηρίων E. Coli και αυτό των εντερόκοκκων. Την Δευτέρα, η οργανωτική επιτροπή ανέφερε ότι οι τριαθλητές είχαν ενημερωθεί πριν από τον αγώνα μεικτής σκυταλοδρομίας, για τις αναλύσεις του νερού, συμπεριλαμβανομένης της υπέρβασης των ρυθμιστικών επιπέδων, που μετρήθηκαν από εργαστήριο σε ένα από τα τέσσερα συγκεκριμένα σημεία δοκιμής.

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αρρώστησε και ο Ελβετός τριαθλητής μετά την κολύμβηση στο Σηκουάνα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This