Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ῑσραήλ – Η καρικατούρα του Ερντογάν και το Instagram

Νέος γύρο αντιπαράθεσης

Must Read

Άγρια κόντρα με αναρτήσεις στο Twitter / Χ μεταξύ Τουρκίας και του Ισραήλ την Τρίτη επ’ αφορμή της ανάρτησης του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών, Ισραέλ Κατς, εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η καρικατούρα του Τούρκου προέδρου πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης.

«Χθες, ο αντισημίτης δικτάτορας Ερντογάν επιτέθηκε φραστικά στις ΗΠΑ και τα δυτικά κράτη, λέγοντας ότι “αιχμαλωτίστηκαν από τους σιωνιστές του Ισραήλ”. Ερντογάν, αν κάποιος είναι σκλαβωμένος, είναι οι πολίτες της Δημοκρατίας της Τουρκίας υπό την δικτατορία σου.

Περιορίζεις την πρόσβαση 57 εκατομμυρίων Τούρκων χρηστών στο Instagram, αλλά εσύ έχεις πρόσβαση από τον προσωπικό σου λογαριασμό. Οι επιθέσεις εναντίον μου δεν θα με εμποδίσουν να αποκαλύψω την αλήθεια στους πολίτες της Τουρκίας και του κόσμου.

Ένας ηγέτης που αγκαλιάζει την Χαμάς, ένας ηγέτης που καταπιέζει το λαό του σαν δικτάτορας είναι δικτάτορας» έγραψε ο Κατς στην ανάρτησή του.

Η απάντηση της Άγκυρας

Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί τον Κατς ότι «έχει κάνει συνήθεια να δημοσιεύει αναρτήσεις χαμηλού επιπέδου, γεμάτες συκοφαντίες και ψέματα, στοχοποιώντας την χώρα μας και τον πρόεδρο μας».

«Το εν λόγω άτομο έχει χάσει προ πολλού την ιδιότητα του συνομιλητή» προσθέτει το τουρκικό υπουργείο και καταλήγει:

«Η Τουρκία, όπως και στο παρελθόν έτσι και σήμερα, θα συνεχίσει να παρέχει την ισχυρότερη στήριξη στους Παλαιστινίους».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This